5.2.15

ΦΡΙΚΗ στη Θεσσαλονίκη : 24χρονος ασελγούσε σε ανήλικα και ανέβαζε βίντεο στο διαδίκτυο

Υλικό με σκληρές εικόνες παιδικής πορνογραφίας εντοπίστηκε να παράγεται στη χώρα μας για πρώτη φορά...

Για πρώτη φορά εντοπίζεται σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας, με ασέλγειες και βιασμούς ανηλίκων, να παράγεται στη χώρα μας και να διακινείται στα αηδιαστικά διαδικτυακά «μονοπάτια» των παιδοφίλων, όπως υποστηρίζουν επικεφαλής αξιωματικοί της Διεύθυνσης Δίωξης
Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Η τιμή… θέασης φωτογραφιών και βίντεο της αποπλάνησης και βιασμών, ενός 10χρονου αγοριού και ενός 4χρονου κοριτσιού, έφθασε σε δυσθεώρητα ύψη στα «άρρωστα» δωμάτια επικοινωνίας του «Μαύρου Διαδικτύου».

Η απίστευτη αποκάλυψη ήρθε από αξιωματικούς της Διεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, μετά τον εντοπισμό κυκλώματος παιδοφίλων στο διαδίκτυο, με παγκόσμιες προεκτάσεις.

Μέσα από διεθνείς αστυνομικές συνεργασίες διωκτικών υπηρεσιών και επιμέρους διαδικτυακή έρευνα των Ελλήνων αξιωματικών, έγινε αντιληπτή η αηδιαστική εγχώρια πτυχή στην αλυσίδα της αποκρουστικής εγκληματικής δράσης των παιδοφίλων.

Σύμφωνα με υψηλόβαθμους αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., από αυτή τη σοβαρή έρευνα προέκυψε ο εντοπισμός τουλάχιστον ενός Έλληνα παιδόφιλου και ενός ακόμη υπόπτου, που φέρονται να έχουν προβεί σε ασελγείς πράξεις και βιασμούς δύο ανήλικων παιδιών, καταγράφοντας τις σκηνές, οι οποίες στη συνέχεια φέρεται να διακινήθηκαν στους κύκλους παιδεραστών του διαδικτύου. Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν, πως εντοπίστηκε και συνελήφθη ο Έλληνας παιδεραστής, ενώ η συνέχιση της έρευνας ήταν εξίσου συγκλονιστική.


Πρόκειται για έναν νεαρό, ηλικίας 24 χρόνων, ο οποίος σε διαφορετικά χρονικά διαστήματα, προσέγγισε τουλάχιστον ένα από τα ανήλικα θύματα, συγγενικού του κύκλου, όπως ισχυρίζονται αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ.. Mε διάφορες προφάσεις και τρόπους, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, είχε καταφέρει να απομονώσει το ανήλικο παιδί και να προβεί σε όλες αυτές τις αποτρόπαιες και φρικαλέες πράξεις, που κατέγραψε με κάμερες. Το συγκεκριμένο υλικό διακινήθηκε στο «αηδιαστικό διαδίκτυο» και ερευνάται αν στόχος του νεαρού πέρα από την «ανέλιξη στην ιεραρχία των παιδεραστών» ήταν το οικονομικό όφελος από την πώλησή του.

Τα στελέχη της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οδηγήθηκαν στα ίχνη του παιδεραστή καθώς αυτός «κατέβαζε» σκληρό πορνογραφικό υλικό από διάφορες ιστοσελίδες και ζητούσε να πρωταγωνιστούν ανήλικα παιδιά.

Κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ. ταξίδευσε στη Θεσσαλονίκη και πήγε κατευθείαν στη πολυκατοικία όπου είχε εντοπιστεί το σήμα, στη περιοχή των Αμπελοκήπων. Έκπληκτος ο ένοικος άκουσε τους αστυνομικούς να του λένε ότι είναι ύποπτος για διακίνηση πορνογραφικού υλικού. Τελικά, αποδείχθηκε πως ο ένοικος ήταν αθώος, καθώς ο 24χρονος έμενε στο ακριβώς διπλανό διαμέρισμα και «έκλεβε» ίντερνετ από τον γείτονά του!

Στο συγκεκριμένο υλικό εντοπίστηκε το βίντεο δικής του παραγωγής»,που φαίνεται να ασελγεί στο ανήλικο παιδί, ενώ υπό διερεύνηση είναι ένα ακόμη βίντεο στο οποίο φαίνεται ενήλικος άντρας, δεν αποκλείεται ο ίδιος, να ασελγεί σε βάρος ενός άλλου ανήλικου παιδιού.

thetoc.gr

.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου