10.1.15

ΜΕ ΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥ !!! MANAGER ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΥ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ Γ.Ν ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΕΖΟΣ

Σύμφωνα με τους ανθρώπους του έγκυρου περιοδικού Υγείας Pharma and Health Bussiness

Αιμίλιος Νεγκής, Δημοσιογράφος:
«Manager  σαν τον Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας,
 είναι απαραίτητοι στο χώρο της Υγείας»

........και μια προσωπική διάκριση για το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Καλαμάτας Γεώργιο Μπέζο έκρυβε η χρονιά που πέρασε μιας και η πλειοψηφία των ανθρώπων που χρόνια ασχολούνται στο χώρο της Υγείας αναγνωρίζουν τις σημαντικές του επιτυχίες.

Ειδικότερα, οι άνθρωποι που εργάζονται για το έγκυρο περιοδικό Υγείας Pharma and Health Bussiness παρακολουθώντας από πολύ κοντά τα δρώμενα στο ΕΣΥ, επισημαίνουν ως  ιδιαίτερα θετικές και καινοτόμες τις βέλτιστες πρακτικές που εισάγει και εφαρμόζει στο Νοσοκομείο Καλαμάτας ο Διοικητής Γεώργιος Μπέζος. 

Πρακτικές που έχουν ως αποτέλεσμα από την μια την σημαντική εξοικονόμηση πόρων, από την άλλη την ουσιαστική αναβάθμιση του Μεσσηνιακού Νοσηλευτικού Ιδρύματος.

Στο πρόσωπο του Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας αναγνωρίζουν εκτός από   διοικητικές-ηγετικές ικανότητες, υψηλού βαθμού αποτελεσματικότητα ώστε μαζί με τους συνεργάτες του να υλοποιεί μεγάλα έργα  και να ανοίγει δρόμους προς μίμηση και από άλλα Νοσοκομεία.
Σε αυτή τη κατηγορία θα μπορούσαν να καταταχθούν: 

το μεγαλύτερο δημόσιο έργο της ηλιοθερμίας, το καινοτόμο έργο της αυτοπαραγωγής οξυγόνου ιατρικής χρήσεως που ολοκληρώθηκε μόλις πριν μία εβδομάδα, το έργο της βιοκλιματικής αναβάθμισης που δημοπρατείται μέσα στις 27  Γενάρη, η ένταξη στο ΚΑΠΕ Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας του έργου της αυτοπαραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας μέσω εγκατάστασης φωτοβολταικού πάρκου και γεωθερμικού πεδίο  κλπ. Η εξοικονόμηση πόρων ως αποτέλεσμα των ανωτέρω παρεμβάσεων εκτιμάται στο 1.500.000  ετησίως. 

Το newsmessinia.gr  ήρθε σε επικοινωνία με το Διευθυντή Σύνταξης του περιοδικού Pharma and Health Bussiness και γνωστό δημοσιογράφο στο χώρο της Υγείας   Αιμίλιο Νεγκή ο οποίος και μας επιβεβαίωσε, ότι ο Διοικητής του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γιώργος Μπέζος αποτελεί ένας πολύ καλός τεχνοκράτης (manager) που έχει να παρουσιάσει σημαντικό και καινοτόμο έργο. Χαρακτηριστικά τόνισε:

«Παρακολουθώ τη δουλειά του Διοικητή του Νοσοκομείου Καλαμάτας Γεωργίου Μπέζου 3 χρόνια τώρα. 
Δηλώνω εντυπωσιασμένος για τον τρόπο που δουλεύει και για τα αποτελέσματα που πετυχαίνει. 

Τα έργα που υλοποιεί έχουν ισχυρό οικονομικό ανταποδοτικό όφελος και αποτελούν σημαντικό τρόπο εξοικονόμησης πόρων χωρίς να μειώνεται η ποιότητα υπηρεσιών υγείας. 

Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τον χαρακτηρίζει μεγάλη αποφασιστικότητα αδιαφορώντας για τα προβλήματα που θα συναντήσει κάθε φορά. 

Το λέω αυτό παίρνοντας αφορμή από το έργο της σιτοπαραγωγής του οξυγόνου, έργο καινοτόμο και  ριζοσπαστικό. 

Τέτοιοι άνθρωποι είναι απαραίτητοι στο χώρο της Υγείας».

Υστερόγραφο: 
το www.newsmessinia.gr το ήξερε για αυτό και κάποτε έλεγε «Το Μπέζο και τα μάτια μας»

Β.Μ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου