3.1.15

Σαμαράς: Δεν κάνω debate με αυτούς που με λένε πουλημένο

Αισιόδοξος ότι η Νέα Δημοκρατία θα κερδίσει τη μάχη των εκλογών εμφανίστηκε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ΝΔ.

“Με την βοήθεια του Θεού, γιατί εμείς δεν φοβόμαστε να το λέμε, θα νικήσουμε αυτή την κρίσιμη μάχη. Είμαι προσωπικά αισιόδοξος. Το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ έχει μειωθεί στο όριο του στατιστικού λάθους και σύντομα θα ανατραπεί. Θα κερδίσουμε και θα είναι το τέλος του λαϊκισμού στην Ελλάδα. Όπλο μας έχουμε την αλήθεια και σημαία μας την ευθύνη, εκείνοι έχουν κρυφή ατζέντα”, υποστήριξε ο πρωθυπουργός.

Εξαπολύοντας επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, ανέφερε: “Ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται σε πανικό, δεν μπορεί να δικαιολογήσει τα ψέματα που έλεγε, θα πάει σε μονομερείς κινήσεις που θα προκαλέσουν χρεοκοπία. Έλεγαν στο συνέδριό τους ότι δεν θα πληρώσουν τους τόκους και τα χρεολύσια, αυτό είναι ο ορισμός της χρεοκοπίας. Σήμερα είπαν ότι θα προχωρήσουν και σε εσωτερικό δανεισμό ακόμη και από τους μικροκαταθέτες”.

Συνεχίζοντας την επίθεση και απαντώντας εμμέσως στην πρόσκληση του κ. Τσίπρα για προεκλογικό debate, διεμήνυσε ότι “εγώ διάλογο με υβριστές δεν κάνω και την πολιτική αθλιότητα δεν πρόκειται ποτέ να την νομιμοποιήσω. Με ποιούς να κάνω διάλογο; με τους υβριστές που δυόμισι χρόνια με λένε πουλημένο και προδότη; με τους εκβιαστές ή με τους συκοφάντες που μιλούσαν για κουμπαράδες”.

Αναφέρθηκε όμως και στην πρόσφατη διαφωνία του ΣΥΡΙΖΑ με τον κ. Κουβέλη: “Ούτε με τον Κουβέλη δεν μπόρεσαν να τα βρουν, αφού έσυραν την χώρα σε εκλογές μετά τον άδειασαν. Ούτε με τις συνιστώσες τους δεν μπόρεσαν να τα βρουν. Με ποιούς να κάνουμε διάλογο με εκείνους που δεν μπορούν να τα βρουν ούτε μεταξύ τους; Πού θα βρουν συμμάχους;”.

Ο κ. Σαμαράς ανέφερε τέλος ότι “η νίκη της ΝΔ θα είναι νίκη της πατρίδας, δυόμισι χρόνια δίνουμε την μάχη να απαλλαγεί η χώρα από τα βάρη του παρελθόντος, να γίνει νοικοκύρεμα και να προχωρήσουν οι μεταρρυθμίσεις. Η δική μας ιδεολογία είναι η προσφορά στο έθνος. Παρά τις δυσκολίες και τους εκβιασμούς, παρά τα νταηλίκια του ΣΥΡΙΖΑ ο κόσμος εμπιστεύεται την κυβέρνηση, υπάρχει βελτίωση και η βελτίωση θα συνεχιστεί και το προβάδισμα του ΣΥΡΙΖΑ θα ανατραπεί”.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου