26.1.15

ΚΛΕΙΔΩΣΕ η υποψηφιότητα Αβραμόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας

Κλείδωσε ,σύμφωνα με πληροφορίες, η επιλογή Δημήτρη Αβραμόπουλου για την Προεδρία της Δημοκρατίας 

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως υπήρξε ήδη μια τηλεφωνική επικοινωνία του επιτρόπου με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα και ότι αύριο αναμένεται νέα επικοινωνία των δυο ανδρών και ενδεχομένως να γίνει και η ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Αβραμόπουλου.

Τις πληροφορίες αυτές ενισχύουν και οι δημόσιες τοποθετήσεις στελεχών του δεύτερου κυβερνητικού εταίρου, των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ότι έχει υπάρξει ήδη συμφωνία στο πρόσωπο του επόμενου πρόεδρου.

Την ίδια ώρα έντονη είναι η φημολογία που αναπτύσσεται και στις Βρυξέλλες γύρω από την υποψηφιότητα του κ. Αβραμόπουλου.

Μάλιστα στην ηλεκτρονική έκδοση του εντύπου ευρωπαϊκής ενημέρωσης Europolitics δημοσιεύεται άρθρο με τίτλο «Φήμες για αποχώρηση του επιτρόπου Αβραμόπουλου» και υπότιτλο «Το όνομα του αναφέρεται για την Προεδρία της Ελληνικής Δημοκρατίας»

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος από την εποχή που ήταν υπουργός της κυβέρνησης Σαμαρά διατηρούσε ανοικτούς διαύλους επικοινωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας σε πολλές περιπτώσεις πολιτική αμηχανία ως έντονο εκνευρισμό στο Μέγαρο Μαξίμου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου