31.1.15

Παρήγγειλε λάδι και παρέλαβε νερό!!! Τον κορόιδεψε δικός του άνθρωπος !

Άγρια μηχανή «έφαγε» πατρινός ο οποίος ζει την περιοχή της Μεσσάτιδας και παρήγγειλε από φίλο του, ο οποίος μέχρι πριν λίγο καιρό δραστηριοποιείτο επαγγελματικά στην πρωτεύουσα της Αχαΐας και τους τελευταίους μήνες μετακόμισε στον Πύργο, 300 κιλά λάδι. Μάλιστα καλή πίστη η παραγγελία συνοδεύτηκε με την αποστολή προκαταβολικά του ποσού των 1000 ευρώ για την εξόφληση της ποσότητας που ‘χε ζητηθεί.
Η άφιξη στην Πάτρα της παραγγελίας καθυστέρησε δέκα ημέρες, με τον αποστολέα να δηλώνει πως δεν είχε τρόπο αποστολής του λαδιού από τον Πύργο και να δεσμεύεται πως με την πρώτη ευκαιρία θα το φέρει αυτός ή θα το στείλει με δικό του άνθρωπο.
Το απόγευμα της περασμένης Τετάρτης χτύπησε το τηλέφωνο του πατρινού αγοραστή και κάποιος τον ενημέρωσε πως τηλεφωνεί εκ μέρους του κοινού φίλου από τον Πύργο, στον οποίο είχε παραγγελθεί το λάδι, γνωρίζοντάς του παράλληλα πως μεταφέρει τις λίμπες κάνοντας εξυπηρέτηση .Τρία τέταρτα μετά το τηλεφώνημα ένα φορτηγό σταματούσε σε κεντρικό δρόμο στην περιοχή της Μεσσάτιδας και ο οδηγός παρέδιδε τις λίμπες με τα 300 κιλά λάδι στον αγοραστή ο οποίος αμέσως τα μετέφερε στο σπίτι του.
Εκεί τον περίμενε μια δυσάρεστη έκπληξη, καθώς το άνοιγμα της πρώτης λίμπας προκειμένου να αδειάσει το περιεχόμενο σε ντεπόζιτο αποκάλυψε, πως το λάδι ήταν σκέτο νερό. Το ίδιο συνέβη και με τις άλλες που ανοίχτηκαν με τον πατρινό αγοραστή και τη γυναίκα του να μην πιστεύουν στα μάτια τους.
Το πιο ωραίο στην υπόθεση είναι, πως ο έμπιστος πατρινός και φίλος που έχει μετακομίσει στην Ηλεία και του πούλησε το λάδι, από το απόγευμα της Τετάρτης έχει χαθεί από προσώπου γης, καθώς ποτέ δεν απάντησε στα τηλέφωνα που του έγιναν αλλά και έχει εξαφανιστεί από το σπίτι που είχε πει πως ζει στην πόλη του Πύργου.

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου