22.1.15

ΧΑΡΙ ΠΟΤΕΡ, άπειρος σαραντάρης και άθεος ο Αλέξης Τσίπρας δίνει φανταστικές υποσχέσεις !

Η βρετανική Independent σε... ''αφιέρωμά'' της για τον Αλέξη Τσίπρα σχετικά με τις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής χρησιμοποιεί σκληρούς χαρακτηρισμούς, όπως άθεος, πρώην κομμουνιστής, Χάρι Πότερ, και επισημαίνει πως είναι ανύπαντρος με 2 παιδιά.
Τονίζουν ιδιαίτερα το «Χάρι Πότερ», παρατσούκλι δηλαδή που του «κόλλησε» ο Ευάγγελος Βενιζέλος, επειδή δίνει φανταστικές υποσχέσεις που δεν θα τηρήσει ποτέ.
Η Independent υπενθυμίζει πως είναι ανύπαντρος με 2 παιδιά από τη σύντροφό του από τα σχολικά χρόνια Περιστέρα. Σημειώνεται μάλιστα πως κερδίζοντας τις εκλογές θα είναι ο πρώτος ανύπαντρος Έλληνας πρωθυπουργός και πως έχει δώσει στον δεύτερο γιο του το όνομα Ερνέστο, προς τιμήν του Τσε Γκεβάρα.
Ο άπειρος σαραντάρης, κατά το δημοσίευμα, προκαλεί νευρικότητα στις Βρυξέλλες, καθώς πολλοί φοβούνται πως θα αρνηθεί τη λιτότητα και την πληρωμή του ελληνικού χρέους.
«Με τις υποσχέσεις του για αύξηση στον κατώτατο μισθό, για παροχή φαγητού και επανασύνδεσης ρεύματος αλλά και 300.000 νέων θέσεων εργασίας μπήκε στις καρδιές των Ελλήνων και προηγείται στις δημοσκοπήσεις, όταν οι Ελληνίδες βγαίνουν στο πεζοδρόμιο έναντι 5 ευρώ», κλείνει το δημοσίευμα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου