26.1.15

Αυτός είναι ο 49χρονος που κατηγορείται για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκων


Στη δημοσιότητα έδωσε η ΕΛ.ΑΣ., κατόπιν εισαγγελικής διάταξης, τα στοιχεία ταυτότητας και φωτογραφίες 49χρονου, που συνελήφθη στις Σέρρες, κατηγορούμενος για βιασμό και αποπλάνηση ανηλίκων. Πρόκειται για τον Γεώργιο Τσίκο, του Χρυσοστόμου και της Χρυσούλας, γεννημένου στις Φέρρες Έβρου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα του βιασμού κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση και της αποπλάνησης παιδιών, που δεν έχουν συμπληρώσει το 12ο έτος της ηλικίας, κατά συρροή και κατ' εξακολούθηση. Ήδη, ο 49χρονος απολογήθηκε στον ανακριτή Σερρών και κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, αποσκοπεί στην προστασία του κοινωνικού συνόλου, των ανηλίκων, των ευάλωτων ή ανίσχυρων πληθυσμιακών ομάδων και προς ευχερέστερη πραγμάτωση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό των παραπάνω αδικημάτων.

Κατά την ίδια ανακοίνωση, παρακαλούνται οι πολίτες που θέλουν να παράσχουν οποιαδήποτε πληροφορία για την υπόθεση να επικοινωνήσουν με την υποδιεύθυνση Ασφάλειας Σερρών (23210-90805).

Ο 49χρονος είχε συλληφθεί πριν από δύο εβδομάδες στις Σέρρες, ύστερα από καταγγελία του αδελφού του πως ασελγούσε σε δύο ανήλικα παιδιά, 8 και 12 ετών, το ένα εκ των οποίων είναι ανιψάκι του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου