6.9.14

Βίντεο - Σοκ: Αστυνομικός διοικητής χαιρετά ναζιστικά μπροστά από τη σβάστικα

Σοκ στην κοινή γνώμη και σάλο στις τάξεις της Ελληνικής Αστυνομίας, προκαλεί η δημοσιοποίηση ενός βίντεο όπου ο αστυνομικός διοικητής της Ύδρας ποζάρει μπροστά από τρένο της ναζιστικής Γερμανίας στο μουσείο συγκοινωνιών της Νυρεμβέργης, και χαιρετά ναζιστικά με φόντο τη σβάστικα.
Η φωτογραφία σύμφωνα με την εφημερίδα Εθνος της Κυριακής τραβήχτηκε τον Μάρτιο του 2011.
Όπως ανέφερε το δελτίο του Μega σε βάρος του συγκεριμένου Διοικητή έχουν γίνει και στο πάρελθον έρευνες καθώς υπήρξαν καταγγελίες ότι παρέστη και πυροβόλησε με το υπηρεσιακό του όπλο στην κηδεία του Δικτάτορα Παπαδόπουλου. Η ΕΔΕ ωστόσο που ακολούθησε δεν τον "καταδίκασε" λόγω έλλειψης αποδεικτικών στοιχείων...
Ο Αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ φαίνεται πως πέρα από τις φιλοχουντικές του απόψεις που ήταν γνωστές στους ανωτέρους του, είχε σύμφωνα με την αστυνομία στο παρελθόν βιαιοπραγήσει σε βάρος συναδέλφου του και για τον λόγο αυτό του είχε επιβληθεί καθυστέρηση βαθμού.

 Όπως ανέφερε το Mega, πριν απο τρεις μήνες έφτασε με ανώνυμη επιστολή η συγκεκριμένη φωτογραφία που κινητοποίησε το τμήμα εσωτερικών υποθέσων.
Σε βάρος του Διοικητή σχηματίστηκε δικογραφία η οποία διαβιβάστηκε για εξέταση στις δικαστικές αρχές.

Oλοκληρώθηκαν τα συλλαλητήρια στη ΔΕΘ

 Ολοκληρώθηκαν, χωρίς επεισόδια, λίγο μετά τις 9 το βράδυ, τα συλλαλητήρια που διοργανώθηκαν και φέτος στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο των εγκαινίων της ΔΕΘ. 
Οι πορείες ξεκίνησαν από τρία διαφορετικά σημεία, τις πλατείες Αριστοτέλους και Αγίας Σοφίας και την Καμάρα, και οι διαδηλωτές κατέληξαν έξω από τις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ, όπου φώναξαν συνθήματα και στη συνέχεια διαλύθηκαν. Χωρίς προβλήματα ολοκληρώθηκε και η πορεία που πραγματοποίησε νωρίτερα το ΠΑΜΕ με τερματισμό στο λιμάνι.
Αυτή την ώρα παραμένουν κοντά στις εγκαταστάσεις της ΔΕΘ μικρές ομάδες διαδηλωτών και αστυνομικές δυνάμεις, ενώ η κυκλοφορία των οχημάτων αποκαθίσταται σταδιακά.

Ξεκινούν έλεγχοι στα πρατήρια για το σύστημα εισροών-εκροών

Ελέγχους αρχίζει το υπουργείο Οικονομικών στα πρατήρια καυσίμων, καθώς έληξε η προθεσμία (στις 27 Αυγούστου) για την εγκατάσταση ολοκληρωμένου συστήματος εισροών- εκροών.

Οι έλεγχοι θα αφορούν στη συμμόρφωση των υπόχρεων και την αποστολή στοιχείων στη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων, καθώς και την επιβολή των προβλεπόμενων προστίμων σε περίπτωση διαπίστωσης παραβάσεων.

Εκτός από το σύστημα εισροών- εκροών στα πρατήρια, η διυπουργική επιτροπή που έχει συσταθεί στο υπουργείο Οικονομικών, από τους γενικούς γραμματείς των συναρμόδιων υπουργείων, παρακολουθεί και την εξέλιξη της εγκατάστασης και άλλων συστημάτων, όπως σύστημα εισροών- εκροών στις φορολογικές και ελεύθερες αποθήκες, GPS στα βυτιοφόρα, βάση δεδομένων στην ΓΓΠΣ κ.λπ.

Σημειώνεται, επίσης, ότι το υπουργείο Ανάπτυξης, με εγκύκλιο που εξέδωσε μία μέρα νωρίτερα της καταληκτικής ημερομηνίας, επισήμανε στις περιφερειακές υπηρεσίες ότι δεν θα δοθεί καμία παράταση και τους ζήτησε να προχωρήσουν σε σχετικούς ελέγχους.

Υπό την επήρεια του Σατανά ο Πούτιν, λέει ο πατριάρχης του Κιέβου


Υπό την επήρεια του Σατανά ο Πούτιν, λέει ο πατριάρχης του Κιέβου

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν βρίσκεται υπό την επήρεια του Σατανά κι αντιμετωπίζει την αιώνια καταδίκη αν δεν μετανοήσει, είπε σήμερα ο ορθόδοξος πατριάρχης του Κιέβου Φιλάρετος, επιρρίπτοντας ευθύνες στον Ρώσο ηγέτη για τον πόλεμο στην Ουκρανία.
Η Ουκρανική Ορθόδοξη Εκκλησία (πατριαρχείο Κίεβου) αποσπάστηκε το 1992 από το ρωσικό πατριαρχείο, ύστερα από τη διάλυση της Σοβιετικής Ένωσης και την κήρυξη της ανεξαρτησίας της Ουκρανίας.
«Με μεγάλη μου θλίψη πρέπει να πω τώρα δημοσίως ότι ανάμεσα στους ηγέτες του κόσμου...έχει εμφανιστεί ένας νέος Κάιν, όχι λόγω του ονόματός του, αλλά λόγω των πράξεών του», είπε ο Φιλάρετος επικαλούμενος τον βιβλικό χαρακτήρα που σκότωσε τον αδελφό του Άβελ.
Η ανακοίνωσή του τιτλοφορείται «Νέος Κάιν» και δόθηκε στη δημοσιότητα κατά την σημερινή πρώτη ημέρα της εκεχειρίας ανάμεσα στις ουκρανικές δυνάμεις και τους φιλορώσους αυτονομιστές.
«Αυτός ο ηγέτης ψεύδεται με κυνικό τρόπο όταν λέει ότι η χώρα του δεν είναι μέρος της σύγκρουσης στην Ουκρανία, παρότι έκανε τα πάντα για να υποδαυλίσει και να συντηρήσει τη σύγκρουση», πρόσθεσε ο πατριάρχης.
Όπως ανέφερε, ο Πούτιν «αυτοαποκαλείται αδελφός του ουκρανικού λαού, αλλά στην ουσία και σύμφωνα με τις ενέργειές του, έχει γίνει ο νέος Κάιν προκαλώντας αιματοχυσία στους αδελφούς του και εμπλέκοντας όλο τον κόσμο με ψέματα.

ΟΛΑ τα ονόματα των προσληφθέντων αναπληρωτών σε Α' βαθμια & Β' βαθμια Εκπαίδευση

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων ανακοίνωσε, τα ονόματα των εκπαιδευτικών, που προσλαμβάνονται ως αναπληρωτές, στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση, για το σχολικό έτος 2014-2015.  Αναλυτικότερα, πρόκειται για εκπαιδευτικούς,    
- που προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 1.134 εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ70 - Δασκάλων και 356 εκπαιδευτικοί κλάδου ΠΕ60 - Νηπιαγωγών για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε σχολεία Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.   
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης πρόσληψης για ανάληψη υπηρεσίας από τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου 2014 έως και την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014, όπου και θα τοποθετηθούν προσωρινά με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής όπου προσλήφθηκαν, μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.   
Σημειώνεται, ότι ως ημερομηνία πρόσληψης των προσωρινών αναπληρωτών λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας στην οικεία Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. 
- που προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 586 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ60 - Νηπιαγωγών για την κάλυψη λειτουργικών κενών αποκλειστικά και μόνον στο Ολοήμερο Τμήμα των Ολοήμερων Νηπιαγωγείων και 421 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ70 - Δασκάλων για την κάλυψη λειτουργικών κενών αποκλειστικά και μόνον στο απογευματινό πρόγραμμα των κλασσικών Ολοήμερων Δημοτικών Σχολείων, στο πλαίσιο υλοποίησης των Πράξεων «Υποστήριξη των Ολοήμερων Σχολείων (Β) - Άξονας Προτεραιότητας 1», «Υποστήριξη των Ολοήμερων Σχολείων (Β) - Άξονας Προτεραιότητας 2» και «Υποστήριξη των Ολοήμερων Σχολείων (Β) - Άξονας Προτεραιότητας 3» του Ε.Π. «Εκπαίδευση και Δια Βίου Μάθηση» για το διδακτικό έτος 2014-2015.   
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις Διευθύνσεις Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας από την Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014 έως και την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014 όπου και θα τοποθετηθούν προσωρινά με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης μέχρι τη λήξη του διδακτικού έτους.  
Σημειώνεται, ότι ως ημερομηνία πρόσληψης των προσωρινών αναπληρωτών λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας στην οικεία Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης. 
- προσλαμβάνονται ως προσωρινοί αναπληρωτές 198 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ02, 100 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ03, 67 εκπαιδευτικοί  του κλάδου ΠΕ04.01, 33 εκπαιδευτικοί  του κλάδου ΠΕ04.02 και 100 εκπαιδευτικοί του κλάδου ΠΕ04.04 για την κάλυψη λειτουργικών κενών σε δημόσια σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.  
Οι προσλαμβανόμενοι οφείλουν να παρουσιαστούν στις οικείες Διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για ανάληψη υπηρεσίας, από τη Δευτέρα  8 Σεπτεμβρίου 2014 έως και την Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2014, όπου και θα τοποθετηθούν, με απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης, σε κενές θέσεις των σχολείων της περιοχής, στην οποία προσλήφθηκαν, μέχρι και τη λήξη του διδακτικού έτους. 
Σημειώνεται ότι ως ημερομηνία πρόσληψης των προσωρινών αναπληρωτών λαμβάνεται υπόψη η ημερομηνία ανάληψης υπηρεσίας στην οικεία Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ Β ΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ | Προβολή/κατέβασμα
ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ Α ΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΠΕ60 ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ | Προβολή/κατέβασμα
ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ Α ΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΠΕ70 ΔΑΣΚΑΛΩΝ | Προβολή/κατέβασμα
ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ Α ΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΠΕ 60 ΝΗΠΙΑΓΩΓΩΝ ΟΛΟΗΜΕΡΑ | Προβολή/κατέβασμα
ΟΙ ΠΡΟΣΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ Α ΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΠΕ70 ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΟΛΟΗΜΕΡΑ | Προβολή/κατέβασμα

Πουλήθηκε (;) η BMW με τα... δύο "μωρά"

Η αγγελία (που έγινε χαμός) για την BMW με την ξανθιά και τη μελαχρινή δεν υπάρχει πια...
Τρία πράγματα πρέπει να έχουν συμβεί: Ή ο Αναστάσης κατάφερε και πούλησε το αυτοκίνητο ή δεν άντεξε να τον παίρνουν όλη την ώρα τηλέφωνο και την «κατέβασε» ή το car.gr μπορεί να αφαίρεσε την αγγελία θεωρώντας ότι ο τύπος κάνει πλάκα ή ότι απλά θέλει να διαφημίσει, δηλαδή να προωθήσει τα κορίτσια του...
Πάντως πριν η αγγελία εξαφανιστεί, ο ιδιοκτήτης την είχε συμπληρώσει γράφοντας:

Ανακοίνωση
Παράπονο και παράκληση
Από εχθές το βραδύ 29-8-14 που έβαλα την αγγελία, μου έχετε αλλάξει τα φώτα.
Δεν προλαβαίνω να πάω τουαλέτα, να κοιμηθώ και ούτε να χαρώ τον έρωτα μου με τα κορίτσια μου. Το κινητό μου δε,είναι συνέχεια στην πρίζα με τον φορτιστή.

Το λοιπόν
Α) Μην παίρνετε τηλέφωνο με απόκρυψη διότι βαρέθηκα να το σηκώνω και να με ρωτάτε συνέχεια για τα μωρά.
Β) Στην τιμή των 10.999€ δεν συμπεριλαμβάνονται τα μωρά μαζί και άσε που δεν σας συμφέρει γιατί είναι και πολυέξοδα.
Γ) Να παίρνουν τηλέφωνο όσοι πραγματικά ενδιαφέρονται για το σιδερένιο εργαλείο και όχι για τα άλλα "εργαλεία".
Αυτοί απλά ας κάνουν οφθαλμολουτρο. Ζηλιάρηδεςςςςς...

Σας ευχαριστώ για την κατανόηση



Η ιστορία με τις δυο γκόμενες, την καμπίνα 69 και το διθέσιο που δεν χωράει ένα τρίο...

Αν πιστέψουμε ότι όντως ο άνθρωπος ήθελε να πουλήσει την BMW (λέμε τώρα...),  η αγγελία που έβαλε στο σάιτ είναι βγαλμένη από σενάριο τσόντας... Ο τύπος έγραψε ότι αυτές οι δύο του την έπεσαν στο καράβι, έκαναν τρίο στην καμπίνα 69 και τελικά χώρισε τη γυναίκα του για να ζήσει το όνειρο κάθε άντρα. 

Η ΑΓΓΕΛΙΑ:
ΟΛΑ ΚΥΛΟΥΣΑΝ ΤΕΛΕΙΑ,ΗΡΕΜΑ,ΣΑΝ ΜΙΑ ΚΑΛΟΚΟΥΡΔΙΣΜΕΝΗ ΜΗΧΑΝΗ. ΜΕ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΑ ΜΟΥ,ΤΟ ΣΚΥΛΑΚΙ ΜΑΣ,ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΛΕΓΑΜΕ ΣΙΓΑ,ΣΙΓΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΥΤΣΟΥΒΕΛΟ.
ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΟΝΕΙΡΑ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑ Ο ΘΕΟΣ ΓΕΛΑΕΙ. ΚΟΙΝΩΣ,ΥΠΟΛΟΓΙΖΑΜΕ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ.
ΑΡΧΕΣ ΙΟΥΛΙΟΥ ΛΟΙΠΟΝ,ΓΥΡΙΖΑΜΕ ΒΡΑΔΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΑΠΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΙΓΟΗΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ.
ΞΑΦΝΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΤΑΜΕΣΗΣ ΣΤΟ ΠΕΛΑΓΟΣ ΓΥΡΩ ΣΙΣ 2 ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ. «ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΩ,ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΝΑ ΤΣΙΓΑΡΟ ΚΑΙ ΕΡΧΟΜΑΙ,ΚΟΙΜΗΣΟΥ ΕΣΥ».
«ΕΝΤΑΞΕΙ ΜΩΡΟ ΜΟΥ» ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΠΛΕΥΡΟ
ΠΕΡΝΩ ΜΟΝΟ ΤΑ ΤΣΙΓΑΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΩ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΠΙΣΩ ΜΟΥ.
ΑΝΕΒΑΙΝΩ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΩΜΑ,ΒΡΙΣΚΩ ΜΙΑ ΚΑΡΕΚΛΑ,ΚΑΘΟΜΑΙ ΚΑΙ ΒΑΖΩ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ.
ΑΝΑΒΩ ΕΝΑ ΤΣΙΓΑΡΑΚΙ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΩ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΠΟΥ ΑΝΤΑΝΑΚΛΟΥΣΕ ΤΟ ΟΛΟΓΙΩΜΟ ΦΕΓΓΑΡΙ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΝΑ ΤΕΤΑΡΤΟ ΝΙΩΘΩ ΣΤΟΝ ΩΜΟ ΜΟΥ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΝΑ ΜΕ “ΧΤΥΠΑ” ΣΧΕΔΟΝ ΝΑ ΜΕ ΧΑΙ’ΔΕΥΕΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΝΑ «ΣΥΓΓΝΩΜΗ» ΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ.
ΓΥΡΝΑΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ?
ΜΙΑ ΚΟΥΚΛΑ ΜΕ ΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΥΡΑ ΜΑΛΛΙΑ.
«ΣΥΓΓΝΩΜΗ» ΜΟΥ ΞΑΝΑ ΛΕΕΙ
«ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΤΕ ΦΩΤΙΑ;» ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ
«ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ ΕΜΕΝΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΜΟΥ»
ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΜΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΠΟΥ ΚΑΘΟΝΤΑΝ ΓΥΡΩ ΣΤΑ ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΡΑ ΜΑΚΡΙΑ ΜΑΣ.
ΚΟΙΤΑΩ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΜΕΝΩ ΠΑΓΩΤΟ.
ΞΑΝΘΟ ΜΑΛΛΙ,ΚΑΥΤΟ ΜΠΟΥΣΤΟ,ΔΥΟ ΤΡΙΑ ΤΑΤΤΟΟ ΕΠΑΝΩ ΤΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΛΕΜΑ ΓΕΜΑΤΟ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ.
ΣΗΚΩΝΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΗΣΩ ΜΗΝ ΦΑΝΩ ΚΑΙ ΧΑΛΒΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΝΑΠΤΗΡΑ.
«ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙΣ»; ΜΕ ΡΩΤΑΕΙ ΚΑΘΩΣ ΤΗΣ ΑΝΑΒΩ ΤΟ ΤΣΙΓΑΡΟ.
ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ….
Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΚΟΙΜΑΤΑΙ
ΤΑ ΚΑΤΑΠΡΑΣΙΝΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΓΝΩΣΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ
ΤΟ ΜΠΟΥΣΤΟ ΤΗΣ ΦΙΛΗΣ ΤΗΣ
ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΡΝΕΙ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ.
ΟΛΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΜΕ ΜΙΑ ΕΥΚΟΛΙΑ
«ΝΑΙ,ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΑΞΙΔΕΥΩ»
«ΕΛΑ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΜΟΥ.ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΛΕΝΕ ΡΕΓΚΙΝΑ» ΜΟΥ ΛΕΕΙ
«ΧΑΡΗΚΑ,ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ» ΤΗΣ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΝΑ ΤΟ ΑΠΛΩΝΩ ΓΙΑ ΧΕΙΡΑΨΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΙΑΝΕΙ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΘΩΣ ΣΗΚΟΝΩΜΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΩ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
ΠΡΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΜΠΡΟΣ ΤΗΝ ΦΙΛΗ ΤΗΣ,ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕΙ ΑΝΑΠΤΗΡΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕ.
ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΗΣ,ΟΛΕΣ ΟΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΘΕΩΡΙΕΣ ΜΟΥ ΓΚΡΕΜΙΣΤΗΚΑΝ.
«ΤΑΤΙΑΝΑ ΑΠΟ ΕΔΩ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ» ΜΑΣ ΣΥΣΤΗΝΕΙ Η ΡΕΓΚΙΝΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ.
ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΡΕ ΛΕΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΟΙΤΑΖΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΑΠΟΡΗΜΕΝΟΣ.
«ΚΑΤΣΕ ΡΕ ΣΥ,ΔΕΝ ΔΑΓΚΩΝΟΥΜΕ» ΜΟΥ ΛΕΕΙ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ,ΜΕ ΤΙ ΑΣΧΟΛΗΣΕ,ΠΟΣΟ ΧΡΟΝΩΝ ΕΙΣΑΙ… ΚΤΛ
ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΤΗΣ ΟΛΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΣΗ ΩΡΑ ΜΙΛΑΓΑΜΕ Η ΤΡΕΙΣ ΜΑΣ,ΑΥΤΕΣ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΙΟ ΔΙΑΧΥΤΙΚΕΣ ΓΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ.
Η ΜΙΑ ΧΑΙ’ΔΕΥΕ ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ,ΜΕΤΑ Η ΑΛΛΗ ΕΠΙΑΝΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΑΡΓΟΤΕΡΑ Η ΡΕΓΚΙΝΑ ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΣΤΟΝ ΛΑΙΜΟ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ.
ΤΗΝ ΜΥΡΙΣΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΝΕΒΗΚΕ ΜΠΡΟΣ ΤΑ ΕΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΑΓΚΩΣΕ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ ΚΟΙΤΟΝΤΑΣ ΕΜΕΝΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ.
ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΟΤΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο ΔΙΑΟΛΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ,ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΔΥΟ ΑΓΓΕΛΩΝ.
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΜΒΑΝ ΛΕΕΙ Η ΤΑΤΙΑΝΑ
«ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΑΣ,ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ.ΜΗΠΩΣ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΜΑΖΙ ΜΑΣ?ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΑΠΟ ΦΩΤΙΑ…» ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΑΤΙ Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΓΕΛΟΝΤΑΣ ΠΟΝΗΡΑ Η ΡΕΓΚΙΝΑ.
ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΤΟΣΟ ΚΩΛΟΦΑΡΔΟΣ ΛΕΩ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΧΑΜΗΛΗ ΦΩΝΗ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΜΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΛΕΩ
«ΝΑ ΕΡΘΩ ΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ»
«ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΗ ΚΑΜΠΙΝΑ 69? ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΠΙΑΝΟΝΤΑΣ Η ΜΙΑ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ.
ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ.
ΚΑΘΩΣ ΤΗΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΑ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΩΝΙΑ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΣΩ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ,ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ.
ΟΜΩΣ ΟΤΑΝ ΦΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΕΚΛΕΙΣΕ Η ΠΟΡΤΑ ΤΗΣ ΚΑΜΠΙΝΑΣ 69 ΜΕ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΜΕΣΑ,ΓΙΝΑΝΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΡΑΦΩΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
ΑΥΤΕΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΣ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΩΡΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΤΑΥΤΑ,ΜΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΖΩΗ.
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΩΡΙΣΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΘΩΣ ΠΡΟΛΑΒΑ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΑΜΠΙΝΑ ΜΟΥ ΠΡΟΤΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ,ΑΛΛΑ ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΕΧΑΣΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.
ΞΑΝΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ,ΟΣΠΟΥ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΧΩΡΙΣΑ.
ΤΑ ΤΙΝΑΞΑ ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΤΡΑ,ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΔΥΟ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ.
ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΕΓΩ,Η ΤΑΤΙΑΝΑ ΚΑΙ Η ΡΕΓΚΙΝΑ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΧΩΡΑΜΕ ΚΑΙ Η ΤΡΕΙΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ΜΑΣ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΑΡΑΝΟΙΑ
ΑΥΤΗ ΤΗ ΤΡΕΛΑ
ΓΙΑ ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ.
Y.Γ
ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΕΓΙΝΕ ΕΙΔΙΚΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ TAMSEN ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΦΟΡΑΕΙ ΟΤΙ ΕΞΤΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.
ΑΛΛΟΥΣ ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΗΡΕΣ ΕΜΠΡΟΣ-ΠΙΣΩ
ΑΛΛΟΥΣ ΜΑΣΠΙΕΔΕΣ ΔΕΞΙΑ-ΑΡΙΣΤΕΡΑ
HARD TOP ΜΕ ΑΕΡΟΤΟΜΗ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΖΑΜΙ
ΕΧΕΙ ΠΟΙΟ ΦΑΡΔΙΑ ΜΠΑΚΕΤ ΔΕΡΜΑΤΙΝΑ ΚΑΘΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΡΜΑΙΝΟΜΕΝΑ
ΦΟΥΛ ΔΕΡΜΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΟΛΟΝΕΣ-ΣΚΙΑΔΙΑ
NAVI 16:9
CRUISE CONTROL
AΙΣΘΗΤΗΡΕΣ ΦΩΤΟΝ-ΒΡΟΧΗΣ-ΠΑΡΚΑΡΙΣΜΑΤΟΣ
ΕΧΕΙ ΑΝΕΜΟΘΡΑΥΣΤΗ
ΚΙΒΩΤΙΟ SMG ΜΕ ΑΛΛΑΓΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΔΗΓΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ,ΠΟΥ ΜΕ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΤΟ BUTTON SPORT ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟ ΠΑΤΑΣ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕΙ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΑΜΑΞΙΟΥ
ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ ΣΕΡΒΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΙΑ ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ
ΜΕ ΔΥΟ ΚΛΕΙΔΙΑ
ΜΕ ΤΕΛΗ 14? ΚΑΙ ΚΤΕΟ
ΜΕ ΜΕΙΩΜΕΝΟ ΤΕΚΜΗΡΙΟ 50% ΛΟΓΩ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ
ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΟΡΟ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ ΕΠΙΣΗΣ ΛΟΓΩ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ
ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΓΡΑΠΤΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΒΡΕΙ ΑΛΛΟ ΤΕΤΟΙΟ «ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΟΠΛΟ» ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΤΡΑΚΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΞΤΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,ΤΟΥ ΚΑΝΩ ΔΩΡΟ ΟΟΟΟΟΟΛΟ ΤΟ ΑΜΑΞΙ,Η ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΟΥ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.

Νέα μόδα: Φουσκώνουν το στήθος τους για 24 ώρες

Μέχρι σήμερα χιλιάδες γυναίκες κατέφευγαν στη λύση του πλαστικού χειρουργού για να βελτιώσουν ατέλειες στο σώμα τους και τις περισσότερες φορές για να προσθέσουν στήθος – και σεξουαλικότητα. 
Τα δεδομένα όπως φαίνεται αλλάζουν, καθώς πλέον η νέα μόδα στις ΗΠΑ είναι η… προσωρινή αυξητική στήθους. 
Πώς επιτυγχάνεται κάτι τέτοιο; 
Με ένα ειδικό υγρό που τοποθετείται ενέσιμα στο στήθος και το κάνει να μεγαλώνει για 24 ώρες!
Το κόστος της επέμβασης ανέρχεται στα 3.500 δολάρια και ειδήμονας στις ΗΠΑ θεωρείται ο Dr. Rowe στη Νέα Υόρκη.
«Η προσωρινή αύξηση στήθους προέκυψε όταν θέλαμε να δώσουμε μία εικόνα του αποτελέσματος της προσθετικής στήθους σε γυναίκες που ενδιαφέρονταν αλλά δεν ήταν σίγουρες» αναφέρει ο πλαστικός χειρουργός σε συνέντευξή του στους New York Times.
«Ωστόσο, όπως φάνηκε στην πορεία, η μέθοδος αυτή χρησιμοποιείται πλέον ευρέως από γυναίκες που θέλουν μία ιδιαίτερη εμφάνιση για μία ιδιαίτερη… συγκυρία. Αυτό μπορεί να είναι από μία έξοδο με τον σύντροφό τους μέχρι και μία σύντομη εκδρομή» προσθέτει.
Δεν τάσσονται όμως όλοι οι πλαστικοί υπέρ της συγκεκριμένης μεθόδου, καθώς όπως σημειώνει ο Dr. Michael C. Edwards, πλαστικός χειρουργός στη Σάντα Μόνικα, εγκυμονούν μεγάλους κινδύνους για το γυναικείο στήθος.
Εξίσου επιφυλακτικός εμφανίζεται και ο πρόεδρος της αμερικανικής εταιρείας πλαστικής χειρουργικής Michael Edwards.
Πάντως αξίζει να αναφερθεί το παράδειγμα της 27χρονης Courtney Daal, η οποία αποφάσισε να προχωρήσει στην επέμβαση για την ημέρα του γάμου της. Η ίδια δήλωσε ενθουσιασμένη από το αποτέλεσμα, ενώ ο άντρας της δεν πίστευε στα μάτια του όταν του απάντησε ότι το στήθος είναι δικό της και δεν έχει κάνει κάποια προσθετική. Ωστόσό, όπως σημειώνουν οι NewYorkTimes, ο γάμος της διήρκησε όσο σχεδόν και το… φουσκωμένο στήθος της, καθώς πήρε διαζύγιο μετά το μήνα του μέλιτος.

Ακρωτηριάστηκε κολυμβητής από ταχύπλοο



Σε νοσοκομείο των Αθηνών διακομίσθηκε ένας ημεδαπός κολυμβητής με μερικό ακρωτηριασμό του αντιβραχίου, ο οποίος προκλήθηκε από μικρό ταχύπλοο σκάφος στην περιοχή Ακρωτηράκι Λακκίου, στον θαλάσσιο δίαυλο της Μαρίνας Λέρου.

Ο διοικητής του Νοσοκομείου, κ. Δημήτρης Καρανικόλας δήλωσε πως πρόκειται για ένα σοβαρό περιστατικό και γι’ αυτόν τον λόγο κρίθηκε ότι ο άτυχος κολυμβητής πρέπει να μεταφερθεί εσπευσμένα στην Κω, κι από εκεί με C-130 σε Νοσοκομείο της Αθήνας για την αποκατάσταση του άκρου.

Το περιστατικό συνέβη, απογευματινές ώρες της Παρασκευής, όταν ο κολυμβητής, στην προσπάθειά του να διασχίσει τον θαλάσσιο δίαυλο της Μαρίνας Λέρου χτυπήθηκε από ταχύπλοο σκάφος έτερου ημεδαπού.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, για το εν λόγω περιστατικό αναμένεται ο σχηματισμός δικογραφίας από το Λιμεναρχείο Λέρου, ενώ είναι ενήμερη και η οικεία Εισαγγελική Αρχή.

Σε σκέπτομαι Αλέξη μου...


Καυστικός ο Πάγκαλος για Τσίπρα: Σε σκέπτομαι Αλέξη μου...
Tην επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στο Κόμο της Ιταλίας, όπου θα παρουσιάσει τις θέσεις του ΣΥΡΙΖΑ για την αναπτυξιακή εκκίνηση της Ευρώπης στο διεθνές συνέδριο που διοργανώνει το ίδρυμα «Ambrosetti-The European House», σχολίασε, με μια ειρωνική ανάρτηση στο twitter, ο πρώην αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Θεόδωρος Πάγκαλος.
«Σε σκέπτομαι Αλέξη μου. Αντί να σε αποθεώνουν οι άνεργοι της Θεσσαλονίκης πήγες οικειοθελώς στο λάκο των λεόντων στο Κόμο. Εύγε παιδί μου», έγραψε ο κ. Πάγκαλος, ο οποίος νωρίτερα είχε κάνει αναφορά στη λέσχη Bildenberg, όπου είχε προσκληθεί και παρευρεθεί.
«Τι είχα τραβήξει ο ταλαίπωρος στη λέσχη Bildenberg. Κατανόηση καμμία. Προδότης, πουλημένος, όργανο της CIA έκραζε η προοδευτική Αθήνα» ανέφερε στο tweet του

Μιλούσε ο Σαμαράς.... κοιμόταν ο Μπουτάρης

Ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, ταλαιπωρημένος προφανώς από την προηγούμενη νύχτα, παρακολούθησε την ομιλία του Πρωθυπουργού στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, λίγο πιο "χαλαρά" από το υπόλοιπο κοινό.

Ο κύριος Δήμαρχος έκατσε δίπλα στον υπουργό Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλο και τον Περιφεριάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.


πηγή: enikos.gr

Που θα χτυπήσει - Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με χαλάζι και βροχή

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού εξέδωσε η ΕΜΥ. 

Συγκεκριμένα τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες προβλέπονται σήμερα και αύριο στα δυτικά, τα κεντρικά και τα βόρεια οι οποίες κατά τόπους θα είναι πρόσκαιρα ισχυρές και πιθανώς θα συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις.
Πιο συγκεκριμένα:

Σήμερα Σάββατο βροχές και καταιγίδες πρόσκαιρα τοπικά ισχυρές προβλέπεται να εκδηλωθούν στην ήπειρο, τη Μακεδονία, τη Θράκη και πιθανώς το βόρειο Ιόνιο και βαθμιαία στη Θεσσαλία και τις Σποράδες.

Αύριο Κυριακή τα φαινόμενα θα επηρεάσουν τη Μακεδονία (κυρίως την κεντρική), τη Θεσσαλία, τις Σποραδες, τα νησιά του βόρειου και ανατολικού αιγαίου και πιθανώς την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και τη βορειοανατολικη Πελοπόννησο.

Σταδιακή εξασθένηση προβλέπεται από τις βραδινές ώρες.

Πρατηριούχοι καυσίμων: Ελλειψη θάρρους από Σαμαρά στο πετρέλαιο θέρμανσης


Πρατηριούχοι καυσίμων: Ελλειψη θάρρους από Σαμαρά στο πετρέλαιο θέρμανσης

Ατολμη χαρακτηρίζουν οι πρατηριούχοι (Πανελλήνια Ομοσπονδία Πρατηριούχων Εμπόρων Καυσίμων - ΠΟΠΕΚ) την κίνηση της κυβέρνησης να προχωρήσει σε μείωση κατά 30% του Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης.
Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν αμέσως μετά την ομιλία Σαμαρά στη ΔΕΘ αναφέρουν:
Η εξαγγελία στη Δ.Ε.Θ του Πρωθυπουργού κ. Αντ. Σαμάρα για την μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 30%, επιβεβαιώνει τις επιφυλάξεις μας για τις πραγματικές προθέσεις της Κυβέρνησης, για την ουσιαστική μείωση της λιανικής τιμής του πετρελαίου θέρμανσης.
Κύριε Πρωθυπουργέ, η μείωση του ΕΦΚ κατά 30%, (όταν το 2012 αυξήθηκε 450%), μεταφράζεται σε μείωση των τιμών λιανικής κατά 7-10 λεπτά στο λίτρο, την νέα χειμερινή περίοδο. Η εξαγγελία σας για την μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης, χαρακτηρίζεται από έλλειψη θάρρους και γενναιότητας, ή άγνοια της πραγματικής οικονομικής κατάστασης χιλιάδων οικογενειών.

Αντ. Σαμαράς: Κανείς δεν μπορεί να πει τι κρύβει ο μακεδονικός τάφος στην Αμφίπολη, αλλά είναι κάτι μεγάλο

«Οι ανασκαφές στον τύμβο Καστά, στην Αμφίπολη Σερρών, προχωρούν με επαγγελματισμό και υπευθυνότητα» τόνισε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς από το βήμα των εγκαινίων της 79ης ΔΕΘ. «Κανείς δεν μπορεί να πει τι κρύβει ο τάφος, αλλά ένας μακεδονικός τάφος με αυτές τις διαστάσεις είναι κάτι μεγάλο και ακόμα μια επιβεβαίωση για την ελληνικότητα της Μακεδονίας» είπε και άσκησε κριτική στους «μίζερους» που προσπάθησαν να μειώσουν τη σημασία του. Πρόσθεσε ότι αναγκάστηκαν να σιγήσουν, ύστερα από τη διεθνή συγκίνηση, που προκάλεσε.

Εξάλλου, ο κ. Σαμαράς αναφέρθηκε και στις «προσπάθειες των Σκοπιανών, που χτίζουν αρχαία αγάλματα - καρικατούρες» για να οικειοποιηθούν τη Μακεδονία και σημείωσε πως αποδεικνύεται ότι «τα ψέματα έχουν κοντά ποδάρια».

Γιατί μας απασχολεί τόσο τι καιρό θα κάνει -Mια ενδιαφέρουσα ανάλυση

Είναι ένα θέμα που δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα και απασχολεί τις συζητήσεις όλων μας. 
Το φθινόπωρο του 2014 δεν θα ξεφύγει από τον κανόνα, γιατί ο καιρός προβλέπεται άστατος. 
Ο καιρός είναι το κατεξοχήν θέμα συζητήσεων σε όλο τον πλανήτη. 
Η Ανούσκα Βαζάκ, καθηγήτρια στην Ecole des Hautes Etudes για το κλίμα δηλώνει στο σάιτ Slate:«Ο καιρός χρησιμεύει για να
θεμελιώσει κάποιος ένα πρώτο κλίμα συζήτησης και επικοινωνίας. Αποτελεί ένα ουδέτερο έδαφος».
Κανένα θέμα συζήτησης δεν είναι τόσο παγκόσμιο. Το να μιλάει κανείς για τη βροχή και για την καλοκαιρία στολίζει ακόμη και τις κάρτες που στέλνουμε, χωρίς να χρειάζεται να σπάμε το μυαλό μας.
Υπάρχουν πολλοί λόγοι που κάνουν το μετεωρολογικό δελτίο τόσο φαβορί στις συζητήσεις μας.
Σε μια χώρα όπως η Ελλάδα, που η καλοκαιρία αποτελεί τον κανόνα, η παραμικρή βροχή και σύννεφο απασχολεί τους πάντες. Σύμφωνα με την κ. Βαζάκ, αυτό το πάθος για τον καιρό είναι ένα κοινωνιολογικό φαινόμενο και έχει να κάνει με τις συνήθειες της εύπορης δυτικής κοινωνίας που φροντίζει για τις ανέσεις, το σώμα και την καλοπέραση στον ήλιο.
Αλλά γιατί μας απασχολεί τόσο πολύ; Στην πραγματικότητα, είναι ελάχιστοι οι άνθρωποι για τους οποίους ο κακός καιρός αποτελεί πρόβλημα, οι ψαράδες, οι βουνήσιοι και οι αγρότες. Για τους άλλους, αστούς στην πλειοψηφία τους, ο καιρός ενδιαφέρει μόνο για να μειώσουν τις συνέπειές του. Ειδικά όταν πρόκειται για διασκέδαση: θα χιονίζει για να πάω για σκι; Θα κάνει ζέστη για να πάω παραλία; Αν η απάντηση είναι αρνητική, τότε πρέπει κάποιος να αλλάξει προορισμό.
Τον υπόλοιπο χρόνο, αυτές που επηρεάζονται είναι οι μετακινήσεις μας: μποτολιαρίσματα που οφείλονται στις καταιγίδες, αεροδρόμια μπλοκαρισμένα από άνεμο ή χιόνι. Ολοι θέλουν να ξέρουν για να οργανωθούν ανάλογα. Η ικανότητά μας να δεχτούμε το αβέβαιο μικραίνει από την ώρα που οι προβλέψεις γίνονται λεπτομερείς, σημειώνει ο  Louis Bodin, μετεωρολόγος παρουσιαστής στη δημόσια τηλεόραση της Γαλλίας.
«Η κοινωνία γίνεται πιο απαιτητική, σε όλα τα θέματα. Σιχαίνεται την άγνοια. Ολοι θέλουν απαντήσεις γιατί δεν ανέχονται την απώλεια χρόνου».
Το να μην γνωρίζουμε τι καιρό θα κάνει μας εκνευρίζει αφάνταστα. Στον 21ο αιώνα, ενώ η τεχνολογία μας επιτρέπει να ελέγχουμε όλο και περισσότερο την καθημερινότητά μας, ο καιρός είναι ένα πεδίο που δεν ελέγχεται πλήρως. «Η κοινωνία πρέπει να υποστεί τον αέρα που αλλάζει: ζεστός, κρύος, υγρός» προσθέτει ο κ. Μποντέν.
Είναι κάτι που δεν μπορούμε να αλλάξουμε και θεωρούμε άδικο να μας κυριαρχεί. Αυτό λοιπόν πλημμυρίζει τις συζητήσεις μας. Γιατί ο καιρός ενδείκνυται και για ένα άλλο πάθος των δυτικών κοινωνιών: να παραπονούνται. Και τι πιο εύκολο από το να παραπονείσαι για το κρύο και τη βροχή;
α τεχνολογικά μέσα που διαθέτουμε για τον καιρό είναι σήμερα απίστευτα. Σύμφωνα με την OJD, ο καιρός είναι η δεύτερη προτίμηση στα κινητά τηλέφωνα και είναι μια εφαρμογή που όλοι έχουν. Ο καιρός είναι επίσης το αγαπημένο θέμα των σάιτ και των ειδικών προγραμμάτων στην τηλεόραση που έχουν μεγάλη τηλεθέαση.
Στα μίντια, ο καιρός έγινε εθνικό θέμα. Οι παρουσιαστές θεωρούνται σχεδόν επώνυμοι και ο τρόπος που παρουσιάζουν τον καιρό αλλάζει και εξελίσσεται. Τους σταματούν στο δρόμο, είναι σχεδόν σταρ.

«Μπλόκο» της Αστυνομίας στην πορεία των εκπαιδευτικών -Τους σταμάτησαν στο Λευκό Πύργο

Από την πλατεία Αγίας Σοφίας ξεκίνησε η πορεία των εκπαιδευτικών και κατεύθυνση το Βελλίδειο Συνεδριακό κέντρο όπου βρίσκεται σε εξέλιξη η ομιλία του Αντώνη Σαμαρά. 
Οι εκπαιδευτικοί βρίσκονται αυτή την ώρα στον Λευκό Πύργο και εκεί πρόκειται να μείνουν καθώς η Αστυνομία δεν τους επιτρέπει να συνεχίσουν την πορεία τους προς το Βελλίδειο. 
Δείτε φωτογραφίες:


seleo.gr/

Αντ. Σαμαράς: Μείωση 30% του φόρου στο πετρέλαιο θέρμανσης


Αντ. Σαμαράς: Μείωση του ΕΦΚ στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 30% - Εκπτώσεις στον ΕΝΦΙΑ

Τα μέτρα ανακούφισης των πολιτών αλλά και το σχέδιο της κυβέρνησης για την Ελλάδα μέχρι το 2021 παρουσιάζει αυτή την ώρα στη ΔΕΘ ο Αντώνης Σαμαράς αμέσως μετά τα εγκαίνια της 79ης Εκθεσης.
«Φέτος είναι η χρονιά που η Ελλάδα σηκώνεται στα πόδια της» δήλωσε ο κ. Σαμαράς υπογραμμίζοντας πως «όσοι πόνταραν σε σενάρια καταστροφής διαψεύδονται κατηγορηματικά».
«Η Ελλάδα κοιτάζει μπροστά. Στο αύριο. Στη νέα Ελλάδα που χτίζουμε βήμα- βήμα. Περνάμε στη σταθερή άνοδο με ανάπτυξη και καθημερινή μείωση της ανεργίας. Το 3ο τρίμηνο θα κλείσει με θετικό πρόσημο στην οικονομία μιας για πρώτη φορά μετά από εξι χρόνια ύφεσης» συνέχισε ο πρωθυπουργός προχωρώντας στην αναλυτική παρουσίαση του «οδικού οικονομικού χάρτη» και το αναπτυξιακό σχέδιο για τη χώρα.
Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε τη μείωση του φόρου κατανάλωσης στο πετρέλαιο θέρμανσης κατά 30% ενώ επεσήμανε ότι τα διατηρηθούν όλα τα επιδόματα θέρμανσης.
«Η υπερφορολόγηση πρέπει επιτέλους να τελειώσει, αλλά πρέπει να τελειώσει σταδιακά για να μη γυρισουμε στα ελλείμματα», υπογράμμισε.
Προανήγγειλε ακόμη περισσότερες δόσεις για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς την εφορία και τα Ταμεία και «αισθητή μείωση» της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης, αλλά και διορθώσεις στον ΕΝΦΙΑ για τα μη ηλεκτροδοτούμενα ακίνητα.
Ο πρωθυπουργός παραδέχθηκε ότι έγιναν λάθη, σοβαρότερα λάθη με αξίες γης σε περιοχές εκτός αντικειμενικού προσδιορισμού.
Ωστόσο, ο κ. Σαμαράς τόνισε ότι τα λάθη διορθώνονται, συμπληρώνοντας ότι ο κόσμος δεν τα πλήρωσε και δεν υπήρχε περίπτωση να τα πληρώσει.
«Οι περισσότεροι θα πληρώσουν λιγότερα από πέρσι», υπογράμμισε.
Όπως είπε ο Πρωθυπουργός, σε μερικά χρόνια ο ΕΝΦΙΑ θα γίνει ανταποδοτικός φόρος και θα αποτελεί το βασικό έσοδο της τοπικής αυτοδιοίκησης, έτσι ώστε η τελευταία να έχει κίνητρο να φέρει οικονομική δραστηριότητα στην περιοχή της.
Σημείωσε ότι θα απλοποιηθούν οι διαδικασίες για την έκδοση των συντάξεων, ώστε αυτή να επιτυγχάνεται «με το πάτημα ενός κουμπιού», ενώ δεσμεύτηκε για άμεση αποκατάσταση των ενστόλων, με σημαντικές αυξήσεις, όσο επιτρέπουν τα δημοσιονομικά δεδομένα.
Συγκεκριμένα για τους στρατιωτικούς τόνισε: «Παρά τις περικοπές οι στρατιωτικοί υπηρετούν με αυταπάρνηση την πατρίδα. Θέλω να τους ευχαριστήσω».
«Ήταν στις προτεραιότητες μου να λύσω αυτό το θέμα» είπε. Η απόφαση του ΣτΕ για την αποκατάσταση τους μισθολογικά θα γίνει χωρίς βεβαια να δημιουργηθεί πρόβλημα στον προϋπολογισμό. Δεν μπορούμε μονομιάς να αποκαταστησουμε μονομιάς τα όσα χρωστάμε από το 2012.
Ανέφερε ακόμη ότι η Ελλάδα δεν κοιτάει πια πίσω στο χθες, αλλά κοιτάζει μπροστά. «Περνάμε από τη διεθνή κατρακύλα στην άνοδο με ανάπτυξη και με καθημερινή μείωση της ανεργίας», σημείωσε.

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - Με πολύχρωμα πανό διαμαρτύρονται οι γονείς, για τα παιδιά που έμειναν εκτός παιδικών σταθμών

Με πολύχρωμα χάρτινα πανό διαμαρτύρονται οι γονείς που έμειναν εκτός ΕΣΠΑ για τους παιδικούς σταθμούς.
 Όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, τα συνθήματα που αναγράφονται στα πανό είναι σχετικά με το δικαίωμα όλων των παιδιών στη δημόσια και
δωρεάν εκπαίδευση καθώς επίσης και στα χρήματα του προγράμματος ΕΣΠΑ.

Δείτε φωτογραφίες: 



seleo.gr

Η διαφήμιση με τη μίνι φούστα που εξόργισε το ίντερνετ

Μια δημοσίευση στο site και το λογαριασμό της στο Instagram ήταν ικανή για να πυροδοτήσει έξαλλες συζητήσεις αλλά και μια επίσημη απαγόρευση στη Βρετανία.
Η εταιρεία ρούχων American Apparel αποφάσισε να προκαλέσει με αφορμή την περίοδο επιστροφής στα σχολεία και δημοσίευσε μια διαφήμιση για τη νέα κολεξιόν ρούχων Back to School όπου δείχνει σκυμμένη μια κοπέλα με μια μίνι φούστα.

Ο φακός ελαφρώς χαμηλωμένος τραβάει το εσώρουχο της κοπέλας κάνοντας έμμεσα αναφορά στην φαντασίωση των αντρών για τις μίνι φούστες.
Η διαφήμιση αντιμετώπιση την κατακραυγή των χρηστών online, πολλοί μίλησαν για σεξιστική διαφήμιση καθώς και για διαφήμιση άκρως ακατάλληλη για παιδιά σχολείου.
Από την πλευρά της η εταιρεία υπερασπίστηκε την πολιτική της αναφέροντας ότι η κοπέλα στη φωτογραφία είναι 30 ετών και ότι η φωτογραφία δεν είναι πορνογραφική.
Οι αρχές στη Βρετανία ωστόσο δεν πείστηκαν και αποφάσισαν να απαγορεύσουν τη διαφήμιση ως προσβλητική.
Οι αρχές ισχυρίζονται ότι η διαφήμιση προτρέπει σε σεξουαλικά παράνομη συμπεριφορά.
Δεν είναι η πρώτη φορά που η φίρμα προκαλεί με τις διαφημίσεις της επιτυγχάνοντας επιπλέον προβολή.
Ο CEO της εταιρείας πρόσφατα εκδιώχθηκε από την εταιρεία ύστερα από καταγγελίες για ανάρμοστη συμπεριφορά για σεξουαλικές επιθέσεις.

Μπλόκο σε 100 κιλά ηρωίνης στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας

Ποσότητα ηρωίνης, βάρους 100 κιλών και 230 γραμμαρίων, κατέσχεσαν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας οι άνδρες του κλιμακίου ειδικών αποστολών του Λιμενικού. Η ηρωίνη εντοπίστηκε σε φορτηγό για μεταφορές ζώων, το οποίο είχε προορισμό την Ανκόνα. Κατά τον έλεγχο στην πύλη του λιμένα εξωτερικού, ο ειδικά εκπαιδευμένος σκύλος μύρισε τα ναρκωτικά και αμέσως άρχισε η έρευνα σε όλο το όχημα. Μέσα σε ειδικές κρύπτες στην καρότσα του φορτηγού, οι λιμενικοί εντόπισαν 190 συσκευασίες με ηρωίνη.
Εκτός από την ηρωίνη κατασχέθηκε το φορτηγό και συνελήφθησαν δύο Βούλγαροι, ο οδηγός και ο συνοδηγός, 37 και 35 ετών αντίστοιχα.

ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΔΩΡΕΑΝ ΟΝ LINE ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΝΕΑ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ 10.000 ΒΙΝΤΕΟ-ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΕ ΘΕΩΡΙΑ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ, ΑΣΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ON LINE ΔΑΣΚΑΛΟ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. 
ΑΡΙΣΤΕΣ ΣΧΟΛΙΚΕΣ ΕΠΙΔΟΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΤΗΣ ΑΝΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗΣ ΤΑΞΗΣ.
ΕΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ


Αυτή τη σχολική χρονιά, η καρδιά της εκπαίδευσης χτυπά στο πρώτο δωρεάν on-line δημοτικό σχολείο, που υπόσχεται μια δυναμική, δημιουργική και ευχάριστη επιστροφή στα θρανία, με γόνιμη μελέτη, αλλά και εξαιρετικές σχολικές επιδόσεις, με τη βοήθεια του ηλεκτρονικού υπολογιστή. Το Οικουμενικό Σχολείο «Αθηνά», που μέχρι σήμερα έχει δεχθεί πάνω από ένα εκατομμύριο επισκέψεις στην ιστοσελίδα του, www.arnos.gr, διευρύνει τους ορίζοντές του, παρέχοντας ελεύθερη πρόσβαση σε περισσότερα από 10.000 μαθήματα με διδασκαλία σε βίντεο (Μαθηματικά, Γλώσσα, Ιστορία, Φυσικά και Γεωγραφία), για όλες τις τάξεις του δημοτικού σχολείου.

Εφαρμόζοντας νέες τεχνολογίες και καινοτόμες διδακτικές μεθόδους, όπως το μοντέλο της Ανεστραμμένης Τάξης (Flipped Classroom), το πρώτο δωρεάν e-Δημοτικό Σχολείο δίνει τη δυνατότητα στους μαθητές να βιώσουν την εκπαιδευτική εμπειρία σαν να βρίσκονται στο σχολείο. Παράλληλα, μέσω της πρωτοποριακής πλατφόρμας του Οικουμενικού Σχολείου «Αθηνά», οι διαδικτυακοί μαθητές έχουν τη δυνατότητα να μελετήσουν τη θεωρία, με το δικό τους ρυθμό, αλλά και να εξασκηθούν και να αυτο-αξιολογηθούν με δραστηριότητες, εργασίες και ασκήσεις. Επιπλέον, οι εκπαιδευόμενοι μπορούν να εξασφαλίσουν μια εξατομικευμένη ενισχυτική διδασκαλία και άμεση επικοινωνία, ανά πάσα στιγμή, με τον on line δάσκαλο και τη νέα chat υπηρεσία υποστήριξης.

Από την άλλη πλευρά, μέσω του διαδικτυακού δημοτικού σχολείου, οι γονείς ανακαλύπτουν έναν πολύτιμο σύμμαχο στην καθημερινή μελέτη και προετοιμασία των παιδιών τους, χωρίς να επιβαρύνουν τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Συγχρόνως, προάγοντας μια σχέση ανοικτής συνεργασίας με τους δασκάλους, το Οικουμενικό Σχολείο παρέχει δωρεάν το εκπαιδευτικό υλικό σε κάθε δάσκαλο που έχει το μεράκι, την αγάπη να στηρίξει ουσιαστικά το μαθητή, έναντι των νέων προκλήσεων που αντιμετωπίζει. Οι δάσκαλοι αποκτούν πρόσβαση σε εναλλακτικές διδακτικές προσεγγίσεις και λαμβάνουν συμπληρωματική βοήθεια για τη διαμόρφωση του σεναρίου του μαθήματος της επόμενης ημέρας.

Πρωταρχικής σημασίας για το Οικουμενικό Σχολείο είναι και η συμβολή στο εκπαιδευτικό έργο των δασκάλων στα ολιγοθέσια σχολεία των απομακρυσμένων περιοχών της ελληνικής επικράτειας. Το πρώτο e-Δημοτικό παρέχει εξειδικευμένες σειρές αναλυτικών μαθημάτων και τη δυνατότητα αλληλεπίδρασης μεταξύ μαθητών και δασκάλου, μέσω της εφαρμογής νέων τεχνολογιών και πρωτοποριακών μεθόδων διδασκαλίας, με στόχο να διευκολύνει και να ενισχύσει την εκπαιδευτική διαδικασία για τους μαθητές και δασκάλους που απέχουν από τα μεγάλα αστικά κέντρα. Επιπλέον, το Οικουμενικό Σχολείο «Αθηνά», με στόχο την περαιτέρω ενίσχυση κάθε εκπαιδευτικής ή σχολικής κοινότητας, αναλαμβάνει τη δημιουργία χώρων μελέτης μέσα στα σχολεία που θα επιτρέπουν την αξιοποίηση των καινοτόμων τεχνολογικών εφαρμογών.

Συγχρόνως, στις προτεραιότητες του Οικουμενικού Σχολείου συγκαταλέγεται τόσο η εξασφάλιση ίσων ευκαιριών εκπαίδευσης σε παιδιά με μαθησιακές ιδιαιτερότητες όσο και η επαφή με τον Ελληνισμό σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Μετουσιώνοντας στην πράξη την «οικουμενικότητά» του, το Οικουμενικό Σχολείο συμβάλλει παράλληλα καταλυτικά στη διατήρηση της επαφής της ομογένειας με την ελληνική γλώσσα.

Η ιδέα του Οικουμενικού Σχολείου «Αθηνά» γεννήθηκε μέσα από την κοινή πρωτοβουλία της Οικουμενικής Ομοσπονδίας Κωνσταντινουπολιτών, του Ερευνητικού Εργαστηρίου Μικροκυμάτων και Οπτικών Ινών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου (ΕΜΟΙ/ΕΜΠ) και του Κέντρου On Line Εκπαίδευσης ΑΡΝΟΣ. Πρωτεργάτες σε αυτή τη δράση κοινωνικής αλληλεγγύης για τη δημιουργία μιας «Εκπαίδευσης για όλους, χωρίς όρια» είναι ο κ. Νικόλαος Ουζούνογλου, καθηγητής στο ΕΜΠ, ο κ. Ιωάννης Κρόκος, μαθηματικός και πολιτικός μηχανικός και πάνω από 10 δάσκαλοι/ες - συνεργάτες του Κέντρου On Line Εκπαίδευσης ΑΡΝΟΣ.

Με την ευκαιρία της έναρξης της σχολικής χρονιάς, ο κ. Ιωάννης Κρόκος, πρόεδρος του Εκπαιδευτικού Οργανισμού ΑΡΝΟΣ, δήλωσε: «Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς που ανοίγουμε και αυτή τη σχολική χρονιά τις διαδικτυακές πύλες του πρώτου δωρεάν e-Δημοτικού Σχολείου, προσφέροντας σε γονείς, μαθητές και δασκάλους τη δυνατότητα να ανακαλύψουν τον πιο δημιουργικό εαυτό τους. Η ιδέα του Οικουμενικού Σχολείου είναι απλή, παίρνουμε το σχολικό βιβλίο, το αναλύουμε βήμα-βήμα, επισημαίνουμε τα κομβικά σημεία του μαθήματος και τα καταγράφουμε πάνω στο διαδραστικό πίνακα, με τη βοήθεια σύγχρονων εκπαιδευτικών εργαλείων. Η διδασκαλία αυτή είναι διαθέσιμη για κάθε μαθητή, ανά πάσα στιγμή, μέσα από την ιστοσελίδα www.arnos.gr. Συγχρόνως, θέτοντας την τεχνολογία στην υπηρεσία της εκπαίδευσης, οικοδομούμε ένα πλαίσιο ανοιχτής συνεργασίας μεταξύ μαθητών, γονέων και δασκάλων, που διέπεται από «πνεύμα λόγου και διαλόγου».

Η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης για την προώθηση και ανάπτυξη του Οικουμενικού Σχολείου Αθηνά είναι:


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Οικουμενικού Σχολείου «Αθηνά» μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλ. 210-3822495.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ - Απίστευτη αγγελία για εργάτες γης που παραπέμπει σε εποχές δουλεμπορίου

«Θέλετε εργάτες γης; Υπάρχουν για να σας εξυπηρετήσουν με ανθρώπινες συνθήκες» 

Απίστευτη μικρή αγγελία που παραπέμπει στην  εποχή δουλεμπορίου του αμερικάνικου Νότου, καταχωρήθηκε και δημοσιεύτηκε στην τοπική εφημερίδα του Πύργου Ηλείας την «Πρωινή», από τους επιχειρηματίες που εκμεταλλεύονται το πρώην γηροκομείο της Βάρδας, μετά το λουκέτο που έβαλε σε αυτό, πριν από μερικούς μήνες, με συνοπτικές διαδικασίες ο μητροπολίτης Ηλείας Γερμανός.

Το γηροκομείο μετά το κλείσιμό του μετατράπηκε σε ξενώνα στον οποίο, με βάση τους ισχυρισμούς των ενοικιαστών και του μητροπολίτη Ηλείας, θα μπορούσαν να βρουν στέγη οι αλλοδαποί εργάτες γης που απασχολούνταν κάτω από άθλιες συνθήκες στα φραουλοχώραφα της Νέας Μανωλάδας.
Στο συγκεκριμένο ίδρυμα η Μητρόπολη Ηλείας έβαλε λουκέτο και πέταξε στο δρόμο τους επί 24 έτη εργαζομένους, επικαλούμενη την οικονομική κρίση και τα χρέη των ασφαλιστικών ταμείων των φιλοξενουμένων προς αυτή. 
 Ομως μια έρευνα στην επίσημη ιστοσελίδα της Μητρόπολης Ηλείας αποκαλύπτει ότι το συγκεκριμένο ίδρυμα τα τρία τελευταία χρόνια λειτουργούσε με πλεόνασμα και όχι με παθητικό.
Είναι προφανές ότι μέσω της μικρής αγγελίας στην οποία υπάρχει και η σχετική φωτογραφία του κτιρίου, οι ενοικιαστές εμφανίζονται παραδόξως ως τα άτομα εκείνα που μπορούν να μεσολαβήσουν προκειμένου κάποιος να βρει εργάτες γης στην περιοχή της Βουπρασίας Ηλείας, δίνοντας μάλιστα και σχετικά τηλέφωνα επικοινωνίας.
Άραγε με ποιο δικαίωμα, βάση ποιάς νομοθεσίας, με τίνος την άδεια και με ποιο κίνητρο οι ενοικιαστές του πρώην γηροκομείου της Βάρδας διαφημίζουν στον τοπικό Τύπο της Ηλείας τους εργάτες γης της περιοχής και την ανάγκη τους για εργασία;
Υπάρχει άραγε η γραπτή συγκατάθεση των άνεργων εργατών γης της περιοχής για την καταχώριση του δικαιώματος να τους βρουν εργασία οι ενοικιαστές του ξενώνα;
Πόσοι άραγε από αυτούς έχουν υπογράψει το σχετικό έγγραφο;
Είναι ενημερωμένη η Επιθεώρηση Εργασίας γι αυτή την δραστηριότητα των ενοικιαστών του κτιρίου;
Τι λέει το τοπικό Αστυνομικό Τμήμα της Βάρδας Ηλείας;    
 
apokalypseis.com

Αιματηρή συμπλοκή στην πλατεία της Νέας Μανωλάδας, με έναν τραυματία


Πάτρα: Αιματηρή συμπλοκή με έναν τραυματία

Αιματηρή συμπλοκή με τραυματία έναν υπήκοο Μπαγκλαντές, σημειώθηκε αργά χθες το βράδυ στην πλατεία της Νέας Μανωλάδας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο αλλοδαπός πήγε τη νύχτα στο αστυνομικό τμήμα της Βάρδας και κατήγγειλε πως τέσσερις ομοεθνείς του, τού άρπαξαν το χρηματικό ποσό των 2.000 ευρώ.
Ειδικότερα, όπως ανέφερε, χθες το βράδυ συναντήθηκε με τους ομοεθνείς στην πλατεία της Νέας Μανωλάδας, προκειμένου να επιλύσουν οικονομικές διαφορές. Όμως, σύμφωνα με την καταγγελία του αλλοδαπού, κάποια στιγμή οι τρεις τον ακινητοποίησαν με τα χέρια και ο τέταρτος του άρπαξε το χρηματικό ποσό, που είχε μαζί του.
Τα όσα συνέβαιναν στην πλατεία αντιλήφθηκε συγγενικό πρόσωπου του καταγγέλλοντα, το οποίο προσπάθησε να πάρει πίσω τα χρήματα. Όμως, ένας από τους φερόμενους ως δράστες τον έσπρωξε, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος και να κτυπήσει.
Ο τραυματίας διακομίστηκε αρχικά στο κέντρο Θγείας της Βάρδας και από εκεί στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο της Πάτρας, όπου νοσηλεύεται.
Μετά την κινητοποίηση της Αστυνομίας συνελήφθη 29χρονος υπήκοος Μπαγκλαντές και αναζητούνται οι άλλοι τρεις.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου