18.12.14

ΦΩΤΟ - Αυτός είναι ο μεγάλος έρωτας του Βλαντιμίρ Πούτιν !

Αυτός είναι ο μεγάλος έρωτας του «τσάρου» της Ρωσίας, Βλ. Πούτιν (φωτογραφίες)Εξομολόγηση του έρωτά του για την πανέμορφη πρώην Ολυμπιονίκη Αλίνα Καμπάγεβα, έκανε ο Ρώσος «τσάρος» Βλαντιμίρ Πούτιν. 
Κατά τη διάρκεια της μαραθώνιας συνέντευξης Τύπου πριν από το τέλος του έτους, ο πρόεδρος της Ρωσίας διηγήθηκε, εν μέσω γενικής κατάπληξης:
«Ενας ευρωπαίος φίλος, ένας μεγάλος ηγέτης, με ρώτησε τον περασμένο χρόνο:
«Είσαι ερωτευμένος;»
Τού απάντησα: «Δηλαδή;»
Μου λέει: «Αγαπάς κάποια»
Του απαντώ: «Ναι »
«Κι' εκείνη σ' αγαπάει;»
«Ναι»
«Ε, τότε, μια χαρά» ...

Η... πέτρα του σκανδάλου είναι φυσικά η Χρυσή Ολυμπιονίκης στη ρυθμική γυμναστική το 2004 στην Αθήνα, ενίοτε μοντέλο και ηθοποιός, η Αλίνα Καμπάγεβα. Θεωρείται η πιο σέξι αθλήτρια της Ρωσίας. Εχει κάνει φωτογραφήσεις ιδιαίτερα προκλητικές στο εξώφυλλο της ρωσικής «Vogue»

Η Καμπάεβα στη διάρκεια τηλεοπτικού show είχε δηλώσει ότι έχει ήδη γνωρίσει τον ιδανικό άντρα που θα ήθελε να παντρευτεί.
Αυτός είναι ο μεγάλος έρωτας του «τσάρου» της Ρωσίας, Βλ. Πούτιν (φωτογραφίες) "Εε...έχω γνωρίσει τον άντρα με τον οποίο θα ήθελα να παντρευτώ και να κάνω παιδιά", τόνισε η πρώην γυμνάστρια ρυθμικής γυμναστικής από το Ουζμπεκιστάν αν και ο ρωσικός Τύπος επεμενε επί χρόνια ότι έχει αποκτήσει ήδη ένα αγόρι κι ένα κορίτσι που έχουν βιολογικό πατέρα τον Ρώσο πρόεδρο..
Ο Β. Πούτιν χώρισε πριν μερικά χρόνια από την γυναίκα του Λουντμίλα για τα μάτια της όμορφης Αλίνα.

Η Καμπάγεβα από το Ουζμπεκιστάν, είναι από τις πλέον κορυφαίες γυμνάστριες παγκοσμίως.
Το κορμί-λάστιχο που της χάρισε δεκάδες διακρίσεις κι έγινε αντικείμενο πόθου εκατομμυρίων ανδρών δεν άφησε ασυγκίνητο ούτε τον ισχυρό άνδρα του Κρεμλίνου.

Σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που η μέχρι πρότινος γνωστή ως πολιτική συντρόφισσα του Πούτιν στο κόμμα της Ενωμένης Ρωσίας, -είχε εκλεγεί βουλευτής στη Δούμα από το 2007- έγινε τελικά η αιτία διαζυγίου του 61χρονου Ρώσου προέδρου με την επί 30 χρόνια σύζυγό του Λουντμίλα. Αυτός είναι ο μεγάλος έρωτας του «τσάρου» της Ρωσίας, Βλ. Πούτιν (φωτογραφίες) Γεννημένη στην Τασκένδη σε ένα ευκατάστατο οικογενειακό περιβάλλον -ο πατέρας της ήταν επαγγελματίας ποδοσφαιριστής-, στα 12 χρόνια της θα μετακομίσει στη Μόσχα με τους γονείς της.
Αν και ξεκίνησε τη ρυθμική σε μεγάλη ηλικία, κατάφερε σε χρόνο ρεκόρ να φτάσει στην κορυφή.

«Στο σώμα-λάστιχο με το οποίο την προίκισε η φύση οφείλει τη μεγάλη επιτυχία της», υποστηρίζει χαρακτηριστικά η πρώην προπονήτριά της Ιρίνε Βένερ.
Και η αλήθεια είναι ότι έκανε τεράστια καριέρα - αν και με κάποια μελανά σημεία.
Η Αλίνα κέρδισε πολλά μετάλλια, ορισμένα από αυτά όμως τα επέστρεψε όταν βρέθηκε στο στόχαστρο για χρήση απαγορευμένων ουσιών.
Από τη ρυθμική αποσύρθηκε το 2006 έχοντας κατακτήσει 18 μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα και δύο σε Ολυμπιακούς Αγώνες.
Αυτός είναι ο μεγάλος έρωτας του «τσάρου» της Ρωσίας, Βλ. Πούτιν (φωτογραφίες) Οι κακές γλώσσες λένε ότι η πρώτη συνάντηση και γνωριμία έγινε στο Κρεμλίνο, όπου ο Πούτιν δέχτηκε την ομάδα μετά τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Σίδνεϊ. Η 17χρονη τότε εκρηκτική γυμνάστρια έθελξε τον 48χρονο Πούτιν. Μετά τους Ολυμπιακούς της Αθήνας και το χρυσό της μετάλλιο έγινε σχέση και θυελλώδης έρωτας.
Εκείνος ήταν 52 χρόνων και εκείνη στα 21.
Οταν η ρωσική «Μοσκόφσκι Κορεσπόντεντ» αποκάλυψε πρώτη τον παράνομο δεσμό τους, ο Πούτιν έδρασε δυναμικά βάζοντας λουκέτο στην εφημερίδα. Εναν χρόνο μετά την απόσυρσή της από τη ρυθμική γυμναστική, η Αλίνα, με την προτροπή του Πούτιν, θα ασχοληθεί με την πολιτική και θα εκλεγεί βουλευτής με το προεδρικό κόμμα. Μέχρι που τον Δεκέμβριο του 2009 η Αλίνα υπό άκρα μυστικότητα γέννησε στη Μόσχα το πρώτο της παιδί, ένα αγοράκι, με τα ρωσικά ΜΜΕ να αποκαλύπτουν ότι ο Πούτιν έγινε για ακόμη μία φορά πατέρας.


Με πληροφορίες από το www.i-diadromi.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου