15.12.14

ΒΙΝΤΕΟ - Ο μικρός Τζέι συγκίνησε τους πάντες στην "γιορτή " του ΠΣΑΤ

 ΗΡΘΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΟΥ Α΄ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΠΣΑΤ ΑΝΤΩΝΗ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ !

Ο μικρός Τζέι έδωσε το παρών στα βραβεία του ΠΣΑΤ και βρέθηκε δίπλα στον Γιώργο Σαμαρά, τον άνθρωπο που θαυμάζει όσο κανέναν, με τους δυο τους να έχουν μια υπέροχη σχέση.
Ο μικρός Τζέι έδωσε μια διαφορετική νότα στα βραβεία του ΠΣΑΤ. Άλλωστε, είναι γνωστή η λατρεία του στον Γιώργο Σαμαρά και το γεγονός πως αντάμωσαν οι δυο τους για μια ακόμη φορά, αλλά για πρώτη στην Ελλάδα, ήταν κάτι πολύ ιδιαίτερο και για τους δυο.
Ο νεαρός, ο οποίος είναι πλέον... δικό μας παιδί και έχει προκαλέσει μεγάλη συγκίνηση για το πάθος του για τον διεθνή άσο, αλλά και για την Εθνική μας ομάδα στο πρόσφατο Μουντιάλ, ήρθε στην Ελλάδα και διατράνωσε πάλι την αγάπη του για τον άσο της Γουέστ Μπρομ.
Μονίμως είχε τα μάτια του καρφωμένα πάνω του, δεν ξεκολλούσε το βλέμμα του από τον Σαμαρά και για τον ίδιο ήταν μοναδικές στιγμές. Ο "Sami" τον είχε αγκαλιά, ήταν πολύ τρυφερός μαζί του και του έδειξε πόσο πολύ τον έχει στην καρδιά του.
 
Η χημεία και η σχέση τους είναι κάτι το εκπληκτικό και άξιο αναφοράς. Γι' αυτό και μόλις ο μικρός ανέβηκε πάνω μαζί με τον Σαμαρά, ο οποίος παρέλαβε το βραβείο "Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους", άπαντες σηκώθηκαν από τις θέσεις τους και χειροκρότησαν. Σίγουρα είναι κάτι που δεν θα ξεχάσει γρήγορα ούτε ο άλλοτε άσος της Σέλτικ, ούτε βέβαια ο Τζέι που συνοδευόταν από τον πατέρα του.
Ο ίδιος ο Γιώργος Σαμαράς, ο οποίος νωρίτερα ήταν στην κηδεία του παππού του και γι' αυτό άργησε να πάει στην εκδήλωση, ανέφερε σε δηλώσεις του: "Ευχαριστώ όλους όσοι κάνουν ό,τι μπορούν για παιδιά που είναι άρρωστα. Αυτοί οι άνθρωποι αξίζουν φιλανθρωπίες. Ο μοναδικός λόγος που είμαι εδώ αυτή τη στιγμή, είναι ο μικρός. Παρά το ότι υπήρξε ένα ζήτημα οικογενειακό, ο μοναδικός άνθρωπος που μου δίνει δύναμη να το ξεπεράσω, είναι ο Τζέι".

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου