31.12.14

ΜΕΣΣΗΝΙΑ - Συνεχίζονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα - Από αύριο η εξασθένηση των φαινομένων

Συνεχίζονται τα έντονα καιρικά φαινόμενα που πλήττουν την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, ενώ σταδιακή εξασθένιση αναμένεται από την Πέμπτη 1 Ιανουαρίου 2015.
            Οι Υπηρεσίες της ΠΕΜ βρίσκονται σε ετοιμότητα, προκειμένου να παρέμβουν και να αντιμετωπιστούν προβλήματα που προκύπτουν.
Εκχιονιστικά μισθωμένα μηχανήματα ιδιωτών, καθώς και μηχανήματα της Π.Ε. Μεσσηνίας  (grader και αλατιέρα για τη ρίψη αλατιού) επιχειρούν στην Εθνική οδό Καλαμάτας – Σπάρτης στον Ταΰγετο, προκειμένου να διατηρήσουν το δρόμο ανοικτό. Εκεί η κυκλοφορία γίνεται με τη χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων. 
Μηχάνημα της Π.Ε. Μεσσηνίας  προχώρησε σήμερα σε καθαρισμό του δρόμου από χιόνια στην Επ. οδό Πολιανή – Δυρράχι.
Επίσης, στην περιοχή της Είρας (7η Επ. Οδός) όπου παρουσιάστηκε χιονόπτωση,  τα προβλήματα αντιμετωπίζονται από χθες με μισθωμένα μηχανήματα ιδιωτών.
Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας της Π.Ε. Μεσσηνίας βρίσκεται σε ετοιμότητα και επικοινωνία με τους αρμοδίους και τους Δήμους για τα προβλήματα που παρουσιάζονται.
Η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας εφιστά την προσοχή των πολιτών στις περιοχές που κρίνονται ως υψηλού κινδύνου, καθώς και την αποφυγή των μετακινήσεων, εκτός των περιπτώσεων που κρίνονται άκρως απαραίτητες.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου