20.12.14

ΠΑΣΟΚ: Τελικά οι ψεκασμένοι κυλιούνται στον βούρκο... Κατάντια !!!


ΠΑΣΟΚ: Τελικά οι ψεκασμένοι κυλιούνται στο βούρκο

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, τους ΑΝΕΛ αλλά και τους ανεξάρτητους βουλευτές Θ. Παραστατίδη και Οδ. Βουδούρη, τους οποίους θεωρεί «επίδοξους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ» εξαπέλυσε το ΠΑΣΟΚ μέσω ανακοίνωσής του, με αφορμή τις εξελίξεις γύρω από την υπόθεση Χαϊκάλη.
Το ΠΑΣΟΚ χαρακτηρίζει «βρώμικη ιστορία» την υπόθεση και σημειώνει ότι δίνεται η εντύπωση ότι υπάρχει σε εξέλιξη σχέδιο που αποσκοπεί να κρατά τη χώρα βυθισμένη στον βούρκο και τη λάσπη, ενώ ζητά την άμεση παρέμβαση της Δικαιοσύνης «που οφείλει το ταχύτερο να διαλευκάνει την υπόθεση».
Ειδικότερα, το ΠΑΣΟΚ αναφέρει στην ανακοίνωσή του:
«Ο ελληνικός λαός παρακολουθεί σήμερα αποσβολωμένος την εξέλιξη μιας βρώμικης ιστορίας με πρωταγωνιστές τον αρχηγό και ορισμένους βουλευτές των ΑΝΕΛ και τους ως τώρα συνεργάτες τους.
Μονταρισμένες κασέτες (όπως διαπιστώνουν οι αρμόδιες αρχές), ομολογίες βουλευτών για παράνομες συναλλαγές τους, αποκαλύψεις για στενές σχέσεις μεταξύ καταγγελλόντων και καταγγελλομένων. 
Τελικά οι ψεκασμένοι κυλιούνται στον βούρκο... Κατάντια.
Κατάντια και για τους επίδοξους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Θ. Παραστατίδη και Οδ. Βουδούρη, που περιφέρονται από κόμμα σε κόμμα και δίνουν εξετάσεις φανατισμού για να τους δεχθούν στα ψηφοδέλτια.
Δυστυχώς, όλη αυτή η πρωτοφανής επιχείρηση αθλιότητας και απαξίωσης της πολιτικής ζωής της χώρας και χυδαίας συκοφάντησης ανεξάρτητων βουλευτών έχει την υποστήριξη του ΣΥΡΙΖΑ που πρώτος έσυρε το χορό των έωλων και συκοφαντικών κατηγοριών περί κουμπαράδων και πολιτικών αποστατών.
Δίνεται η εντύπωση ότι υπάρχει σε εξέλιξη σχέδιο που αποσκοπεί να κρατά τη χώρα βυθισμένη στον βούρκο και τη λάσπη και να τορπιλίζει κάθε πρωτοβουλία που οδηγεί στη συναίνεση για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές και να ολοκληρωθεί η συμφωνία εξόδου από την κρίση και τα μνημόνια.
Τον λόγο έχει πρώτα και πάνω από όλους η δικαιοσύνη που οφείλει το ταχύτερο να διαλευκάνει την υπόθεση.
Η Βουλή πρέπει να επιτελέσει το ύψιστο πολιτειακό καθήκον της εκλογής ΠτΔ μέσα σε συνθήκες στοιχειώδους θεσμικής σοβαρότητας. Και ο λαός μπορεί αυτό να το επιβάλλει».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου