14.12.14

ΚΕΦΙΑΠ ΦΙΛΙΑΤΡΩΝ :ΟΛΟΚΛΗΡΩΝΟΥΝ ΤΑ ΣΥΝΕΡΓΕΙΑ ΤΙΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ! ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΕΦΕΡΕ Ο ΜΠΕΖΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΝ!!!

Με εντατικούς ρυθμούς δουλεύουν τα συνεργεία στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών προκειμένου να ολοκληρώσουν τις εργασίες! 
Από επίσκεψή μας στο Κέντρο διαπιστώσαμε ότι έχει αλλάξει ριζικά η εικόνα του, τόσο σε θέματα καθαριότητας και υγιεινής όσο και σε θέματα κτιριακών-ηλεκτρομηχανολογικών επισκευών και ελαιοχρωματισμών. Μιλάμε για ένα νέο ΚΕΦΙΑΠ. 
Απ´ ότι μάθαμε  "εντολή" του Διοικητή του Γ.Ν Μεςςηνίας Γεωργίου Μπέζου προς όλους τους εμπλεκόμενους είναι ξεκάθαρη: το αργότερο μέχρι την Παραςκευή πρέπει να έχουν τελειώσει όλα. Άλλωστε την ερχόμενη Κυριακή προγραμμάτιζεται και η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τους φιλοξενούμενους και όλα θα πρέπει να είναι έτοιμα.

Το σημαντικό επίσης είναι, παρακολουθώντας αυτές τις ημέρες το ΔΙΑΥΓΕΙΑ του Νοσοκομείου Καλαμάτας ότι με απόφαςή του   αλλάζουν  όλα και σε επίπεδο ανθρώπινου δυναμικού. 
Το ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών από Δευτέρα ενισχύεται με τρεις (3) ακόμη νοσηλεύτριες (2 ΤΕ και 1 ΔΕ) ενώ διοικητικά θα λειτουργεί  με την ευθύνη και παρουσία των 2 διευθυντριών του Γ.Ν Καλαμάτας και κάποιες ημέρες του ίδιου του Διοικητή.
Από την άλλη πλευρά μέχρι σήμερα με πράξη του Διοικητή έχουν γίνει τα εξής:
1. Έχει τεθεί σε αναστολή καθηκόντων η υπάλληλος Α.Μ  λόγω εμπλοκής της σε οικονομικού τύπου συναλλαγές με φιλοξενούμενη-τρόφιμη που χαρακτηρίζεται από αβουλησία και μειωμένη κρίση και αντιλιπτική ικανότητα.
2. Παραπέμπεται στο αρμόδιο πειθαρχικό συμβούλιο η υπάλληλος Φ.Μ και υπεύθυνη στο τμήμα για αμελή εκπλήρωση των καθηκόντων της και με απόφαση του Διοικητή μετακινείται στη νοσηλευτική υπηρεσία της Καλαμάτας.
3. ´Εφυγαν και αντικαταστάθηκαν οι 3 κοπέλες υπεύθυνες για την καθαριότητα εςωτερικά και εξωτερικά του χώρου.
.....και πιθανόν να έχουμε και συνέχεια.

Καιρός ήτανε να μπει μία τάξη χρόνια τώρα στο ΚΕΦΙΑΠ Φιλιατρών. 
Ακουγόντουσαν διάφορα στη κοινωνία των Φιλιατρών αλλά κανένας δε  τολμούσε..........
Προχώρα έτσι δυνατά κύριε Διοικητά μου και είμαστε μαζί σου. Καλά το πας......αυτό ζητά η κοινωνία από σένα!!!!
 
Β.Μ
 

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου