11.12.14

" Χόρτασαν " ξύλο επιθεωρητές της Περιφέρειας Αττικής σε Βενζινάδικο !!!

Τρεις υπάλληλοι δέχθηκαν επίθεση ενώ βρίσκονταν σε πρατήριο υγρών καυσίμων ...
Για εγκληματική επίθεση σε βάρος υπαλλήλων της Περιφέρειας κατά την άσκηση των καθηκόντων τους σήμερα, Πέμπτη, στο Ίλιον κάνει λόγο η περιφερειακή αρχή Αττικής  
Οι τρεις υπάλληλοι δέχθηκαν επίθεση ενώ σε πρατήριο υγρών καυσίμων στις 11.30 το πρωί.
Ανήκαν στη Διεύθυνση Ανάπτυξης της Περιφέρειας και διενεργούσαν ελέγχους για την εφαρμογή των διατάξεων περί διακίνησης και εμπορίας προϊόντων και λοιπούς μετρολογικούς ελέγχους.
Όταν οι τρεις τους μετέβησαν σε πρατήριο υγρών καυσίμων, επί της οδού Ιδομενέως στο Ίλιον, προκειμένου να εφαρμόσουν τα αναφερόμενα το με αρ. πρωτ. έγγραφο του ΥΠΑΝ, όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της περιφερειακής αρχής, δέχτηκαν επίθεση από άτομα που βρίσκονταν στο πρατήριο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Αμέσως εκλήθη η Άμεση Δράση και το ΕΚΑΒ για να παράσχει τις πρώτες βοήθειες.
Όπως σημειώνεται από την Περιφέρεια, η Άμεση Δράση εκλήθη στις 12.58 και στις 13.35 δεν είχε φθάσει στον τόπο του συμβάντος, λόγω κίνησης, όπως ενημέρωσε.
Η αντίδραση της περιφερειακής αρχής ήταν άμεση. Η περιφερειάρχης κυρία Ρένα Δούρουεπικοινώνησε με τον προϊστάμενο της Εισαγγελίας Αθηνών και ζήτησε να προβεί άμεσα στις δέουσες ενέργειες για τη σύλληψη και τη δίωξη των υπευθύνων της επίθεσης ενώ επικοινώνησε και με τα οικεία αστυνομικά τμήματα.
Παράλληλα, η αντιπεριφερειάρχης κυρία Ερμίνα Κυπριανίδου μετέβη άμεσα στο σημείο της επίθεσης προκειμένου να ενημερωθεί για το συμβάν και να συνδράμει.
Από την περιφερειακή αρχή Αττικής υπογραμμίζεται «η κατηγορηματική βούλησή της να πατάξει τη διαφθορά και να συνδράμει τις αστυνομικές και τις δικαστικές αρχές στην αποτελεσματική αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών, τα οποία πλήττουν το δημόσιο συμφέρον και υποσκάπτουν τη λειτουργία των θεσμών της Πολιτείας».

tovima.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου