13.12.14

Η τραγική ιστορία της 28χρονης που έχασε τη ζωή της στη φονική καραμπόλα

Η τραγική ιστορία της 28χρονης που έχασε τη ζωή της στη φονική καραμπόλα
ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΡΦΗ ΤΗΣ 
Η 28χρονη γυμνάστρια Ιωάννα Γιαννακοπούλου ήταν η κοπέλα που άφησε την τελευταία της πνοή στο ασθενοφόρο που τη μετέφερε στο νοσοκομείο, παρά τις προσπάθειες που κατέβαλαν οι διασώστες του ΕΚΑΒ, μετά την τραγική καραμπόλα στο Σχηματάρι.
Η 28χρονη καθόταν στις πίσω θέσεις του αυτοκινήτου το οποίο μετατράπηκε σε άμορφη μάζα μετά τη σύγκρουση, ενώ οδηγός ήταν ο γιος γνωστού διεθνούς διαιτητή μπάσκετ. Μαζί τους στο αυτοκίνητο ήταν μία ακόμη 28χρονη, στη θέση του συνοδηγού.
Η άτυχη Ιωάννα, κόρη του παλαίμαχου διαιτητή ποδοσφαίρου Κοσμά Γιαννακόπουλου, ήταν εκείνη που τραυματίστηκε σοβαρότερα από όλους. Την έβγαλαν από το αυτοκίνητο χωρίς να έχει τις αισθήσεις της. Τις ανέκτησε λίγο αργότερα αλλά δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή μέσα στο ασθενοφόρο, κατά την μεταφορά της στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με το eleftheria.gr και lamiarerpot.gr, η 28χρονη κοπέλα κατέβαινε από τη Λάρισα στην Αθήνα για να στηρίξει την αδερφή της, δημοσιογράφο της εκπομπής «Join Us», και να παραβρεθεί σε μπαζάρ που γίνεται στην Ομόνοια για την Κιβωτό του Κόσμου.
Η τραγική ιστορία της 28χρονης που έχασε τη ζωή της στη φονική καραμπόλα Ο 29χρονος οδηγός του αυτοκινήτου τραυματίστηκε σοβαρά στο θώρακα και έχει αιμάτωμα στους πνεύμονες. Μεταφέρθηκε αρχικά στον Ερυθρό Σταυρό, όπου χειρουργήθηκε, και στη συνέχεια στο Ασκληπιείο Βούλας, όπου και νοσηλεύεται.
Άνθρωπος της αγάπης και της προσφοράς
«Μη ξεχνάς να χαμογελάς»...
Ήταν μία από τις τελευταίες αναρτήσεις που η 28χρονη Ιωάννα είχε κάνει, πριν από λίγο καιρό, στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook.
Οπως γράφει το protothema.gr, με ευτυχισμένα παιδικά χρόνια, εκείνη και η αδελφή της μεγαλώνουν με πολλή αγάπη και στοργή από τους γονείς τους οι οποίοι μαθαίνουν στα κορίτσια τους από πολύ νωρίς τη σημασία της ομαδικότητας, της συλλογικότητας και της προσφοράς σε κοινωνικό επίπεδο.
Η Ιωάννα μαθαίνει τη σημασία του να μπορεί κανείς να προσφέρει και να μοιράζεται από πολύ νωρίς. Ήδη λίγο μετά την εφηβεία της ψάχνει διεξόδους και τρόπους έκφρασης του περισσεύματος αγάπης που έχει η ίδια εισπράξει και που θέλει να το διοχετεύσει και σε άλλους ανθρώπους. Αγαπά τα ζώα, είναι ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με τα κακοποιημένα ζώα, αλλά ακόμη μεγαλύτερη είναι η αγάπη που έχει για τα παιδιά.
«Τα παιδιά ήταν για εκείνη η ίδια η ζωή, τα λάτρευε, αυτό ήταν το μεγαλύτερό της όνειρο να κάνει τη δική της οικογένεια, ήθελε πολλά παιδιά, ήθελε να δώσει αγάπη, μόνο αγάπη», θα πουν φίλοι της που δεν μπορούν ακόμη να συνειδητοποιήσουν το τραγικό περιστατικό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου