27.12.14

«Άτακτη» μητέρα τριών παιδιών συνελήφθη να κάνει σεξ με 17χρονο φίλο της κόρης της

Γνώρισε το νεαρό στο γυμνάσιο Pottsgrove στην Πενσιλβάνια, ξεκίνησαν να επικοινωνούν μέσω Twitter και εκείνη άρχισε να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες της
Δεν κρατιόταν μια 42χρονη από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ που της «γυάλισε» ένας 17χρονος μαθητής, φίλος της κόρης της!
Η Iris Gibney γνώρισε το νεαρό στο γυμνάσιο Pottsgrove, ενώ βοηθούσε την ομάδα των τσίρλιντερς στην οποία συμμετείχε η κόρη της. Ξεκίνησαν να επικοινωνούν μέσω Twitter και το πράγμα προχώρησε όταν εκείνη άρχισε να του στέλνει γυμνές φωτογραφίες της. Η κατάληξη βέβαια ήταν λίγο πολύ αναμενόμενη με τους δυο τους να κάνουν σεξ, όμως λογάριαζαν χωρίς τον... ξενοδόχο, όπου ξενοδόχος η αστυνομία της πόλης.
Το ζευγάρι πιάστηκε επ' αυτοφόρω όταν ένας αστυνομικός πλησίασε το αυτοκίνητο της Gibney που ήταν παρκαρισμένο παράνομα σε ένα δημόσιο πάρκο.

Η Gibney, μητέρα τριών παιδιών, παραδέχτηκε την ενοχή της στον αστυνομικό που την συνέλαβε.«Δεν έχω ξαναμπλέξει με το νόμο. Δεν το πιστεύω ότι έκανα κάτι τέτοιο. Έχω τρία παιδιά. Ζητώ συγγνώμη», είπε στον αστυνομικό.
Τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της αρνήθηκαν να κάνουν δηλώσεις.

Η άτακτη μαμά κατηγορείται για διαφθορά ανηλίκου, διάδοση άσεμνου υλικού σε ανήλικο, καθώς και καταπάτηση χώρου με μηχανοκίνητο όχημα και αφέθηκε ελεύθερη καταβάλλοντας εγγύηση 50 χιλιάδων δολαρίων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου