Η Οντρεϊ Χέπμπουρν είχε πει κάποτε ότι «η ομορφιά μιας γυναίκας μόνο μεγαλώνει με το πέρασμα των χρόνων». Ωστόσο φαίνεται πώς ο υποψήφιος γαμπρός από την Κίνα δεν συμφωνούσε ιδιαίτερα με τη διάσημη σταρ, αφού εγκατέλειψε την αρραβωνιαστικιά του στη μέση του δρόμου, όταν αυτή εμφανίστηκε στην προ-γαμήλια φωτογράφηση με μακιγιάζ που της πρόσθετε 50 χρόνια.

Η γαμήλια ατμόσφαιρα χάλασε απότομα, όταν η νύφη έφτασε για τη φωτογράφηση στο Dongmen Old Street του Shenzhen με πρόσωπο ηλικιωμένης, κάτι που οδήγησε σε άσχημο καυγά μεταξύ των μελλόνυμφων.
Η κοπέλα ρώτησε τότε τον αρραβωνιαστικό της, αν θα την αγαπούσε σε 70 χρόνια και αν ναι, τότε δεν θα έπρεπε να τον πειράζει να φωτογραφηθούν έτσι.

Μάρτυρες αναφέρουν ότι ο γαμπρός της ζήτησε να αφαιρέσει το μακιγιάζκαι όταν εκείνη αρνήθηκε της έβαλε τις φωνές, πέταξε τα γυαλιά του στο έδαφος και έφυγε αφήνοντας την να κλαίει απαρηγόρητη στο δρόμο.
Η γυναίκα εφάρμοσε σκόπιμα το μακιγιάζ για να δει αν ο φίλος της θα εξακολουθούσε να είναι αφοσιωμένος σε αυτή όταν γεράσει, αφού όπως είπε η ίδια «είναι γυναικάς και είχε πολλές ερωμένες κατά τη διάρκεια της σχέσης».

Μάλιστα οι δημοσιογράφοι ρώτησαν την γυναίκα γιατί ήθελε να παντρευτεί τον άνδρα αν ήταν μοιχός και εκείνη απάντησε «γιατί μου φέρεται πραγματικά πολύ καλά.»
Είναι άγνωστο αν το ζευγάρι εξακολουθεί να σχεδιάζει να παντρευτεί, ενώ πολλοί κάνουν λόγο για πιθανό διαφημιστικό κόλπο.
iefimerida.gr