21.11.14

Μωρό με οχτώ άκρα λατρεύεται ως θεός



Ένα μωρό που έχει γεννηθεί με τέσσερα χέρια και με τέσσερα ποδιά έχει προκαλέσει κοσμοσυρροή σε ένα χωριό στη δυτική Βεγγάλη από Ινδούς, καθώς πιστεύουν πως είναι θεός.

Όλοι τους σπεύδουν στο νοσοκομείο της περιοχής προκειμένου να μπορέσουν να δουν τον νεογέννητο «θεό» από κοντά, ενώ άλλοι έκαναν λόγο για σημάδι πως έρχεται το τέλος του κόσμου.

Οι αστυνομικοί λένε ότι δίνουν μάχη να ελέγξουν τα πλήθη που κλαίνε στη μέση του δρόμου και προσπαθούν να φτάσουν στο νοσοκομείο για να δουν το παιδί από κοντά, σύμφωνα με την DailyMail.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, πάντως, ο μικρός Ινδός έχει οκτώ άκρα καθώς πιστεύεται πως αρχικά επρόκειτο για δίδυμη κύηση, που όμως τελικά το ένα έμβρυο απορροφήθηκε από το άλλο μέσα στη μήτρα.

Ένας συγγενής της οικογένειας είπε σε τοπικό σταθμό: «Όταν γεννήθηκε, δεν μπορούσαμε να το πιστέψουμε. Οι νοσοκόμες είπαν πως ήταν άσχημα παραμορφωμένος, αλλά εγώ μπορούσα να καταλάβω πως ήταν θεόσταλτο σημάδι. Στην πραγματικότητα είναι θαύμα. Είναι το παιδί του θεού. Ο Ινδός θεός έχει πρόσθετα άκρα όπως αυτός».

newsbeast.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου