6.11.14

"Αν μου πάρουν το σπίτι, θ' ανατιναχτώ έξω από τη Βουλή"



Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε πρόσφατα ο Άγγελος Πυριόχος, στην οποία σόκαρε με τις δηλώσεις του για τη δεινή οικονομική κατάσταση και την κρίση.
Ο ηθοποιός και σεναριογράφος τα τελευταία χρόνια έχει εγκαταλείψει την Αθήνα και ζει μόνιμα στη Ζάκυνθο, όπου μένει και η οικογένειά του. Με αφορμή όμως, την παράσταση "Θα περάσει κι αυτό" της οποίας υπογράφει το σενάριο, ήρθε για λίγες ημέρες στην Αθήνα και μίλησε στη Νανά Παλαιτσάκη για τη ζωή του σήμερα.
Μεταξύ άλλων, ο Άγγελος Πυριόχος αποκάλυψε ότι δεν έχει δημιουργήσει περιουσία μέσα από την πορεία του στο χώρο του θεάματος και πλέον, ζει από τις καθημερινές αγροτικές εργασίες. Συγκεκριμένα, τόνισε πως δεν έχει ούτε να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ και δε δίστασε να εκφράσει την απαξίωσή του για τη διαχείριση της κρίσης. Δε σταματά όμως, εκεί. Ο Άγγελος Πυριόχος σόκαρε με τη δήλωσή του ότι δε θα σταματήσει σε τίποτα, αν επιχειρήσουν να του κατασχέσουν το σπίτι, λέγοντας: "Αν έρθουν να μου πάρουν το σπίτι, θα έχω πάρει κι εγώ κάτι άλλο. Πέντε ζωές ας πούμε. Μπορεί και ν' ανατιναχτώ έξω απ' τη Βουλή".

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου