12.11.14

Εγκλημα πάθους η δολοφονία της 40χρονης πολύτεκνης μητέρας στην Αρκαδία !!!


Εγκλημα πάθους η δολοφονία της 40χρονης πολύτεκνης μητέρας

Ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η Αστυνομία στο Λεωνίδιο και τις γύρω περιοχές της Αρκαδίας για να εντοπίσει έναν 65χρονο που θεωρείται βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της 40χρονης γυναίκας, η οποία βρέθηκε νεκρή με τραύματα από σφαίρες.
Τα ίχνη της 40χρονης, μητέρας τεσσάρων παιδιών, η οποία είχε χαθεί, βρέθηκαν λίγο πριν από τα μεσάνυχτα χθες κοντά στο μαντρί της στην περιοχή Βασκίνα του Λεωνιδίου. Οπως διαπίστωσαν οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος, η άτυχη γυναίκα έφερε τραύματα από σφαίρες και δύο μαχαιριές -μία στο λαιμό και μία στην κοιλιακή χώρα.
Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι πρόκειται για έγκλημα πάθους με δράστη τον 65χρονο κάτοικο της περιοχής, ο οποίος έχει εξαφανιστεί και αναζητείται. Η γυναίκα, πριν από περίπου τρία χρόνια, είχε εγκαταλείψει τα τέσσερα ανήλικα παιδιά της και τον σύζυγό της προκειμένου να ζήσει με τον 65χρονο, αλλά επέστρεψε στην οικογένειά της προσπαθώντας να κάνουν όλοι μαζί μια νέα αρχή. Ο 65χρονος, όμως, δεν την άφηνε σε ησυχία, μέχρι που ήρθε το μοιραίο.
Σύμφωνα επίσης με πληροφορίες του protothema.gr, ο 65χρονος χθες βράδυ άφησε σημείωμα στο σπίτι του το οποίο εξετάζει η αστυνομία και πήρε τηλέφωνο γνωστό του, θηροφύλακα στο επάγγελμα, λέγοντάς του ότι θα αυτοκτονήσει με δηλητήριο...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου