12.11.14

ΒΑΣΚΙΝΑ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ - Δολοφόνησαν εν ψυχρώ 40χρονη μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών


Δολοφόνησαν εν ψυχρώ 40χρονη μητέρα τεσσάρων ανήλικων παιδιών

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία στο Λεωνίδιο Κυνουρίας από έγκλημα που σημειώθηκε στη Βασκίνα, με θύμα μια 40χρονη κτηνοτρόφο, πολύτεκνη, μητέρα τεσσάρων ανηλίκων.
Η 40χρονη κτηνοτρόφος -την οποία αναζητούσε ο σύζυγός της από χθες το μεσημέρι, αφού δεν είχε δώσει σημεία ζωής από το πρωί- βρέθηκε από αστυνομικούς λίγο πριν τα μεσάνυχτα νεκρή, κοντά στο μαντρί της σε αγροτοκτηνοτροφική περιοχή στη Βασκίνα Κυνουρίας, περίπου 15 χιλιόμετρα μακριά από το Λεωνίδιο. 
Σύμφωνα με τις πρώτες ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, η 40χρονη φέρεται να είναι πυροβολημένη δύο φορές στην τραχηλική χώρα.
Στο σημείο που βρέθηκε η άτυχη κτηνοτρόφος έχει κληθεί και βρίσκεται κλιμάκιο της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών και ιατροδικαστής που ερευνά την υπόθεση, ενώ σημειώνεται ότι το έργο των Αρχών δυσχεραίνεται από το γεγονός ότι υπάρχει πυκνή ομίχλη.
Οι Αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα, ακόμα και να πρόκειται για έγκλημα πάθους, ενώ πληροφορίες από το Λεωνίδιο αναφέρουν ότι στην ευρύτερη περιοχή της Βασκίνας, βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα και αναζητείται ένας 67χρονος κάτοικος της περιοχής.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου