1.11.14

ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ - Αλλες τρεις κοπέλες θύματα του 19 χρονου βιαστή !!!



Μπορεί να έχει ήδη προφυλακιστεί στις φυλακές Αυλώνα ο 19χρονος Αρμένιος που σκόρπισε τον τρόμο σε δυο νεαρές γυναίκες στην Καλαμάτα, μια από τις οποίες βίασε, ωστόσο, οι έρευνες που συνεχίζονται για τη δράση του οδηγούν στο συμπέρασμα ότι είχε διαπράξει τουλάχιστον άλλες τρεις σεξουαλικές επιθέσεις!

Ήδη κατέθεσε στην Ασφάλεια μια ακόμη νεαρή, η οποία αναγνώρισε τον αλλοδαπό «δράκο» και αποκάλυψε ότι την παρενόχλησε σεξουαλικά και τη θώπευσε στα απόκρυφα σημεία της, ενώ διασκέδαζε με την παρέα της σε νυχτερινό κέντρο της Καλαμάτας! Οι αστυνομικοί έχουν ενημερωθεί και άλλα δύο παρόμοια περιστατικά, αλλά δεν έχουν πείσει τα θύματα και τις οικογένειές τους να καταθέσουν καθώς φοβούνται τον περίγυρό τους.

Ο νεαρός Αρμένιος υποστηρίζει ότι δεν παρενόχλησε ή βίασε ποτέ κάποια γυναίκα. Ωστόσο, έχει αναγνωριστεί από μια 19χρονη με νοητική υστέρηση την οποία έπεισε να μεταφέρει στο σπίτι της με το μοτοποδήλατό του στις 10 Οκτωβρίου, αλλά την πήγε σε ερημική τοποθεσία έξω από την Καλαμάτα όπου τη βίασε με τα χέρια χωρίς να ολοκληρώσει την συνεύρεση! 

Στις 23 Οκτωβρίου, πλησίασε μια 20χρονη, της σήκωσε τη φούστα και προσπάθησε να τη χαϊδέψει αλλά εκείνη έβαλε τις φωνές και τράπηκε σε φυγή για να συλληφθεί λίγο αργότερα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου