27.11.14

Σκότωσε την μητέρα του με 13 μαχαιριές και τώρα την κληρονομεί!



​Ένας 26χρονος προσωρινά κρατούμενος μητροκτόνος φαίνεται πως κατάφερε αυτό που ήθελε να πετύχει. Εκείνος μαζί με την πρώην σύντροφο του, μια 36χρονη Ρωσίδα κατηγορούνται ότι δολοφόνησαν την μητέρα του, με σκοπό να πάρει την κληρονομιά!

Συγκεκριμένα, με κληρονομητήριο που εξέδωσε το Μονομελές Πρωτοδικείο Ρόδου με τη διαδικασία της εκούσιας δικαιοδοσίας, περιέρχονται στην κατοχή του εξ’ αδιαιρέτου με τα δύο αδέλφια του, τα περιουσιακά στοιχεία της 61χρονης μητέρας του ενώ αποκλείεται το κληρονομικό δικαίωμα στον εν διαστάσει σύζυγό της.

Το φρικιαστικό έγκλημα

Ήταν πριν δύο χρόνια, όταν ένα καλοκαιρινό απόγευμα Τρίτης, εκείνος επισκέφτηκε με την τότε σύντροφο του την μητέρα του, στο σπίτι της στο Γεννάδι. Εκείνη πότιζε αμέριμνη τον κήπο της, όταν αυτός της ζήτησε να του φτιάξει έναν καφέ, με σκοπό να μπει στο σπίτι και να την αιφνιδιάσει.

Την στιγμή που η αδικοχαμένη γυναίκα είχε βάλει τον καφέ να γίνει και είχε γυρισμένη την πλάτη της, εκείνος την πλησίασε αθόρυβα, καρφώνοντας το μαχαίρι, το οποίο κουβαλούσε, στο πίσω μέρος του κορμιού της.

Το θύμα έπεσε στο πάτωμα και τότε ο γιος άρχισε να την μαχαιρώνει σε όλο το μπροστινό μέρος του σώματος της, με μανία! Συνολικά μαχαίρωσε την ίδια του τη μητέρα… 13 φορές! Το φρικιαστικό του αποτρόπαιου εγκλήματος είναι ότι εκείνη υπέφερε από τους πόνους μπροστά του, καθώς δεν πέθανε ακαριαία.

Η Ρωσίδα φέρεται πως ενώ παρακολουθούσε απαθής τα όσα συνέβαιναν, ενθαρρύνοντας με την παρουσία της τον δράστη, να του ζήτησε να την αποτελειώσει, παροτρύνοντας τον με την έκφραση «αποτελείωσέ την γιατί δεν αντέχω τις κραυγές»!!! Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, σε ανταπόκριση των παροτρύνσεών της, ο γιος πλησίασε ξανά τη μητέρα του και με μια δυνατή μαχαιριά στον λαιμό, την σκότωσε!

Λίγο αργότερα, επειδή η κουζίνα είχε γεμίσει με το αίμα της άτυχης μητέρας, οι δράστες μετέφεραν το άψυχο κορμί της, στα αριστερά της κουζίνας και άρχισαν να καθαρίζουν. Κατάφεραν να καθαρίσουν το αίμα καθώς και τα δαχτυλικά τους αποτυπώματα, πέταξαν τα ρούχα και τα παπούτσια τους σε σακούλες, πλύθηκαν και φόρεσαν καθαρά ρούχα και παπούτσια.

Η τότε σύντροφος του φέρεται να πρότεινε να ανοίξουν τα συρτάρια του σπιτιού και να πετάξουν έξω τα ρούχα, ώστε να φανεί σαν ληστεία. Στη συνέχεια έφυγαν από το σπίτι του θύματος και αφού μοίρασαν τα πειστήρια του εγκλήματος- το μαχαίρι, τα ματωμένα ρούχα και τα παπούτσια τους- σε διάφορες σακούλες, τα πέταξαν σε κάδους απορριμμάτων, που βρίσκονταν στα χωριά γύρω από το περιοχή.

Κίνητρο του φόνου, ήταν, όπως αναφέρει το κατηγορητήριο, να περιέλθει στην κυριότητα του γιου, μέρος της κληρονομιάς της μητέρας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, είχε καταφέρει να δημιουργήσει με τα χρόνια μια αξιόλογη περιουσία. Είχε στην ιδιοκτησία της συγκεκριμένα περίπου 10 ακίνητα και διαμερίσματα. Σε 6 από αυτά, ήταν συνιδιοκτήτρια. Διατηρούσε επιπλέον θυρίδα σε τράπεζα και λογαριασμό με υπόλοιπο περίπου 70.000 ευρώ.

star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου