28.10.14

Αποκάλυψη σοκ: Η Τζάκι φωτογράφισε τον Ωνάση γuμνό και έδωσε τη φωτογραφία του στα περιοδικά


Παραθέτοντας τη δική του αλήθεια, όπως αυτός την γνωρίζει απαντά ο ρεπόρτερ και βιογράφος του Αριστοτέλη Ωνάση,  Δημήτρης Λυμπερόπουλος, στον ισχυρισμό του συγγραφέα Κρίστοφερ Αντερσεν ότι ο Ελληνας κροίσος ήταν αυτός που έβαλε τους παπαράτσι να φωτογραφίσουν την Τζάκι Κένεντι γυμνή στο Σκορπιό.
Συγκεκριμένα, ο Αντερσεν στο βιβλίο του αναφέρει ότι οι φωτογραφίες της γυμνής Τζάκι στον Σκορπιό βγήκαν με την... άδεια του Ωνάση. Σύμφωνα με τον Αμερικανό συγγραφέα το όλο σκηνικό οργανώθηκε από τον Ωνάση που προμήθευσε τους παπαράτσι με χάρτες του Σκορπιού, δίνοντάς τους ακόμη και τις ώρες που η σύζυγός του πήγαινε για μπάνιο.
Ωστόσο, ο Δημήτρης Λυμπερόπουλος τον διαψεύδει γράφοντας στο Facebook ότι η αλήθεια είναι ότι η Τζάκι αυτάρεσκα άφησε τον παπαράτσι να την φωτογραφίσει με τηλεφακό γυμνή
και η ίδια φωτογράφισε τον Ωνάση τσιτσίδι. Μάλιστα παραπέμπει σε ένα δικό του παλαιότερο άρθρο του που έχει αναρτηθεί στον ιστότοπό του στο οποίο αναφέρει χαρακτηριστικά: «Οταν  η  Τζάκι  έκανε  τα  στραβά  μάτια  και  την  φωτογράφισε  παπαράτσι   ολόγυμνη  στον  Σκορπιό,  έγινε  έξω  φρενών  ο  Ωνάσης αποκαλώντας  την  τρελοαμερικάνα...  . Τότε  εκείνη- ως  παλιά  φωτορεπόρτερ -  τον  φωτογράφισε ολοτσίτσιδο  και  διοχέτευε  τη  φωτογραφία του  σε  περιοδικό...».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου