29.10.14

Πέθανε ξαφνικά η κόρη της Βέφας Αλεξιάδου



Θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση για τον ξαφνικό θάνατο της κόρης της γνώστης σε όλους μας Βέφας Αλεξιάδου.

Η Αλεξία Αλεξιάδου, πέθανε εχθές το βράδυ στο ύπνο της από ανακοπή καρδιάς και οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο θάνατος προήλθε από το άσθμα που είχε.

Η αγαπημένη όλων μαγείρισσα, Βέφα Αλεξιάδου είναι συντετριμμένη όπως δήλωσε συγγενικό της πρόσωπο.

Να αναφέρουμε ότι την Αλεξία Αλεξιάδου την γνωρίσαμε μέσα από τις εκπομπές, όπου και εκείνη μαγείρευε δίπλα στην μητέρας της.

Η Αλεξία Αλεξιάδου, εκτός από μαγείρισσα ήταν και συγγραφέας. ( «Ερωτικές Συνταγές» (2001), «Γεύσεις Γάμου» (2002) και «Μια γιορτή για τα παιδιά» (2003), «Ονειρικά Χριστούγεννα»
«Νηστίσιμα και Υγιεινά», και άλλα

Η Αλεξία Αλεξιάδου σπούδασε χρηματοοικονομικά στο City University of London. και ήταν μέλος του I.A.C.P. (International Association of Culinary Professionals), και παρακολουθεί τακτικά στο εξωτερικό σεμινάρια στο χώρο της γαστρονομίας. Η συγγραφέας παρουσιάζει τακτικά τις αγγλικές εκδόσεις των βιβλίων της στην Αμερική, στην Αγγλία και στην Αυστραλία, όπου κυκλοφορούν με μεγάλη επιτυχία.

Σε συνεργασία με την μητέρα της Βέφα Αλεξιάδου, έχει δημιουργήσει τη σειρά 20 ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΓΙΑ…, όπου κυκλοφορεί με τεράστια επιτυχία από το 1998. Η πιο πρόσφατη σειρά της συγγραφέως τιτλοφορείται ΟΝΕΙΡΙΚΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ και παρουσιάζει πρωτοποριακά μενού και ιδέες για μια «υπέροχη ζωή» στο σπίτι.

Η Αλεξία Αλεξιάδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και διαμένει μόνιμα στην Αθήνα. Με τον σύζυγό της Βαγγέλη Κιτσάκη είναι ιδιοκτήτες του εκδοτικού οίκου «Alba Editions» που σκοπό έχει να παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά πολυτελείς εκδόσεις μαγειρικής και lifestyle. Έχουν δύο κόρες τη Χαρά και τη Γενοβέφα.



zougla.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου