21.10.14

" Γλύψιμο " Τσίπρα στους στρατιωτικούς: "Χάρη σ΄ αυτούς έχουμε αποτρεπτική



"Γλύψιμο" Τσίπρα στους στρατιωτικούς, στους οποίους όπως είπε οφείλεται το γεγονός ότι η Ελλάδα, παρά την μεγάλη οικονομική κρίση, διαθέτει ισχυρή αποτρεπτική δύναμη. Ο κύριος Τσίπρας αναφέρθηκε στο φιλότιμο και στην αυταπάρνηση του προσωπικού και δεσμεύτηκε ότι οι αδικίες θα αποκατασταθούν.
Η ηγεσία και το προσωπικό περιβαλλεται από εμπιστοσύνη γιατί το κράτος θα έχει συνέχεια. Πρέπει να αποκατασταθούν οι μεγάλες αδικίες εις βάρος των στρατιωτικών”, είπε ο κ.Τσίπρας προσθέτοντας ότι πρέπει να υλοποιούνται οι αποφάσεις των δικαστηρίων.

Για τις τουρκικές προκλήσεις ο κ.Τσίπρας είπε ότι η απόφαση της Τουρκίας να διεξάγει έρευνες στην ΑΟΖ της Κύπρου με την συνοδεία πολεμικών σκαφών συνιστά απαράδεκτη παραβίαση των κυριαρχικών δικαιωμάτων της Κυπριακής δημοκρατίας.
Η πρόκληση αυτή έχει ως στόχο να τορπιλισει την διαδικασία διαλόγου για το Κυπριακό και επίσης τορπιλίζει την ήδη έυφλεκτη κατάσταση στην περιοχή. Ρίχνει λάδι στη φωτιά.

Μία ώρα ήταν η συνάντηση Αβραμόπουλου - Τσίπρα στον γραφείο του ΥΕΘΑ. Η διάρκειά της δείχνει ότι οι δύο τους δεν περιορίστηκαν μόνο στα θέματα της Εθνικής Άμυνας για τα οποία ο κ. Τσίπρας ενημερώθηκε για δύο ώρες στην αίθουσα ΚΥΣΕΑ, από την στρατιωτική ηγεσία. Ο Αβραμόπουλος αναχώρησε λίγο πριν τελειώσει η ενημέρωση για να πάει στην κηδεία του Γιάννη Χαραλαμπόπουλου
.
onalert.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου