17.10.14

"Τσαμπουκάς " ο Καμμένος - Αρνήθηκε τον έλεγχο στο αεροδρόμιο, επιτέθηκε φραστικά σε υπάλληλο

Φραστικό επεισόδιο με πρωταγωνιστή τον πρόεδρο των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» Πάνο Καμμένο εκτυλίχθηκε το απόγευμα στο αεροδρόμιο «Ιωάννης Δασκαλογιάννης» των Χανίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, που επιβεβαίωσε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο ο υπεύθυνος ασφαλείας του αεροδρομίου Κώστας Κομπιτσάκης, ο κ. Καμμένος κατά την αναχώρησή του από τα Χανιά αρνήθηκε αρχικά να περάσει από τον καθιερωμένο έλεγχο ασφαλείας με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση.
Σύμφωνα με τον υπεύθυνο ασφαλείας του αεροδρομίου για το συμβάν ενημερώθηκε από τον υπάλληλο ασφαλείας.
Όπως είπε ο κ. Κομπιτσάκης, τελικά ο κ. Καμμένος δέχτηκε τον έλεγχο, ενώ, όπως ο ίδιος ανέφερε, την Δευτέρα θα καταθέσει έγγραφη αναφορά για το συμβάν στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας.
Αργά το βράδυ ο τοπικός τηλεοπτικός σταθμός «Κύδων» μετέδωσε ότι υπήρξε απάντηση από τον κ. Καμμένο στην οποία ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ ανέφερε:
«Ο έλεγχος πραγματοποιήθηκε κανονικά στα προβλεπόμενα σημεία και εκεί που ελέγχονται όλοι. Οι υπάλληλοι της (εταιρείας) σεκιούριτι μας ζήτησαν να κάνουν έλεγχο στη μέση του δρόμου και τους είπαμε ότι δεν το δεχόμαστε. Κάναμε έλεγχο κανονικά στην πύλη, εκεί που κάνουν όλοι και όχι με τους πορτιέρηδες της πόρτας της πλαϊνής. Έλεγχος στη μέση του δρόμου χωρίς να υπάρχει πύλη ελέγχου, χωρίς να υπάρχει παραβάν δεν γίνεται από κανένα. Κάναμε έλεγχο κανονικά μέσα στο αεροδρόμιο όπως κάνουν όλοι οι επιβάτες».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου