2.10.14

ΦΩΤΟ - Αυτές είναι οι δασκάλες που έκαναν «τρίο» με μαθητή τους !!!

Ένα «πάρτι» βγαλμένο από τα πιο αχαλίνωτα όνειρα κάθε μαθητή είχαν στήσει δύο δασκάλες με έναν 16χρονο μαθητή από τη Λουιζιάνα.
Οι δύο δασκάλες του λυκείου Destrehan, η 32χρονη Shelley Dufresne και η 24χρονη Rachel Respess, σύμφωνα με τα όσα είδαν το φως της δημοσιότητας είχαν ρίξει στο κρεβάτι τον ανήλικο μαθητή τους… χωρίς να κρατάνε σειρά προτεραιότητας.
Ο νεαρός, λίγο πριν γιορτάσει τα 17 του χρόνια περηφανευόταν στους συμμαθητές του για τα κατορθώματά του με τις δύο δασκάλες. Σύμφωνα με τα όσα ο ίδιος ισχυριζόταν το όργιο στηνόταν στο σπίτι της 24χρονης Rachel Respess. Κάθε φορά που πήγαινε, εκεί τον περίμενε μαζί με την «κολλητή» της φίλη Shelley και επιδίδονταν και οι τρεις μαζί σε… ιδιαίτερα μαθήματα μέχρι τελικής πτώσεως.
Το κουβάρι του σκανδάλου άρχισε να ξετυλίγεται όταν οι φήμες που ακούγονταν στο σχολείο έφτασαν στα αυτιά άλλων καθηγητών που προχώρησαν σε σχετικές καταγγελίες στις Αρχές, την περασμένη Παρασκευή.
Μετά από λίγες μόνο ημέρες και αφού οι αρχές διερεύνησαν τις καταγγελίες, συνέλαβαν πρώτα την επί 10 έτη 32χρονη, παντρεμένη με τρία παιδιά και στη συνέχεια την 24χρονη που δίδασκε στο σχολείο για δεύτερη χρονιά.
Οι ατίθασες δασκάλες κατηγορούνται για αποπλάνηση ανηλίκου και για βιντεοσκόπηση των περιπτύξεων, δηλαδή των ερωτικών τους τριγώνων, με το μαθητή τους.
Σύμφωνα με την υπερασπιστική τους γραμμή όλα έγιναν με τη σύμφωνη γνώμη και συγκατάθεση του 16χρονου μαθητή.
Και ποιος μπορεί να το αμφισβητήσει αυτό άλλωστε;

Δείτε τις φωτογραφίες:

parti1
parti2
parti3
parti4
parti6
parti5
parti7

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου