1.11.14

Και υπόδικος και τιμητής - Στην Χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας όλα γίνονται !!!

Σημασιολογία της λέξης αργομισθία: Η κατοχή μιας θέσης που συνεπάγεται μισθό..., αλλά δεν απαιτεί την πραγματική προσφορά εργασίας.

Μια φορά και έναν καιρό ήταν μία μακρινή χώρα που παρήγαγε πολλά πορτοκάλια, ονομαζόταν  δε, η Χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας.
 Ήταν λοιπόν ας πούμε ένας… Δημοσιογράφος  με υψηλές γνωριμίες  τιμητής των πάντων με πύρινη γραφίδα και λόγο για τους αντιπάλους του σε προσωπικό,πολιτικό  και επιχειρηματικό  επίπεδο  που  για πολλά  όμως χρόνια και όπως προέβλεπε ο νόμος δεν πάταγε ποτέ  πόδι στην δουλειά του  στο Ελληνικό δημόσιο
Κάποια στιγμή όμως ο κόμπος έφθασε στο χτένι  στην …καταμέτρηση των υπαλλήλων και από τις  βολές των αντιπάλων του  αποκαλύφθηκε η χρόνια απουσία του .
Η λύση θα ήταν  να επιστρέψει στην  εργασία του .
 Αμ δε… Αμ δε… Τόσα χρόνια που είχε να πατήσει στην δουλειά του, είχε ξεχάσει ότι υπάρχει και αυτή η υποχρέωση του.
Τόσοι άνθρωποι, τόσα μάτια απ’ εκεί δεν τον ήξεραν ούτε κατ' όψη.
Το  κοιμώμενο επί χρόνια σύστημα αναγκάσθηκε να κινηθεί και πήρε απόφαση  να ζητήσει από τον συγκεκριμένο  κύριο  τα καταβαλλόμενα σε αυτόν ποσά και τις ασφαλιστικές εισφορές που καταβάλλονταν για την ….συνταξιοδότηση του  κινούμενο δικαστικά εναντίον του
Βέβαια μην το δένεται κόμπο ,το σύστημα μπορεί να δουλέψει  και αντίθετα ,πιθανόν  να μας παρουσιάσει κανένα έγγραφο  στην δίκη του με βούλες, βουλοκέρια και υπογραφές που να λέει ότι ο άνθρωπος  σκοτώθηκε στην δουλειά και να βγούμε όλοι τρελοί… τι να κάνουμε… στην Χώρα της φαιδράς  πορτοκαλέας  όλα γίνονται….
Ας δούμε όμως το αποτέλεσμα - 14 περίπου χρόνια επί 14 μήνες  (μαζί με δώρα και ….άδειες ξεκούρασης !) επί 1800 ευρώ περίπου μηνιαίο μισθό (λίγα βάζω) και οι ασφαλιστικές εισφορές = 650.000 ευρώ δημόσιο χρήμα για παραγωγή μηδενικού  έργου!!!
Όλα τα παραπάνω βέβαια ο αργόμισθος ήρωας μας , τα έκανε με νόμιμο τρόπο, καμία παρανομία σύμφωνα με την λογική του , αλλά υπάρχει ένα αλλά…, ένα μεγάααααααλο αλλά….

ΠΟΙΟ;

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΑΝ ΧΩΡΑ  ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ...

Υ.Γ

ΘΡΑΣΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ !!!

ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΜΟΝΟ  ΟΤΙ ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ  ΓΙΑ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΗ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΜΕ ΘΡΑΣΟΣ ΧΙΛΙΩΝ ΠΙΘΗΚΩΝ  ΣΕ ….ΠΕΡΙΣΠΟΥΔΑΣΤΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ  ΤΟΥ  ΣΕ ΜΜΕ  (ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΟΝ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ) ΔΕΙΧΝΕΙ  ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΤΙΜΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΣΤΟΧΕΥΟΝΤΑΣ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ  ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ  ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ  ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ  ΤΟΥ….

Β.Μ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου