28.10.14

ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΜΥ - Η ΜΕΣΣΗΝΙΑ στο "Μάτι της κακοκαιρίας " - Επειδείνωση του καιρού με καταιγίδες στα δυτικά και νότια

Ισχυρές βροχές και καταιγίδες θα επικρατήσουν στα δυτικά και νότια της χώρας από σήμερα το απόγευμα, σύμφωνα με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η ΕΜΥ. Οι περιοχές που θα επηρεαστούν θα είναι το Ιόνιο, κυρίως γύρω από την Κέρκυρα, η δυτική και νότια Πελοπόννησος, η περιοχή των Κυθήρων και η Κρήτη. «Δεν θα είναι οι χειρότερες βροχές που έχουμε δει ωστόσο είναι πιθανό κάποιες περιοχές να αντιμετωπίσουν προβλήματα», εξηγεί στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής του Εθνικού Μετεωρολογικού Κέντρου της ΕΜΥ, Αντώνης Λάλος.
  
Αύριο τα φαινόμενα θα συνεχιστούν στις ίδιες περιοχές, ενώ βροχερός αναμένεται ο καιρός και στη Στερεά Ελλάδα, τη Θεσσαλία και την Κεντρική Μακεδονία. Βροχές αναμένονται και στην Αττική «αλλά χωρίς την ένταση των φαινομένων που είχαμε τις προηγούμενες ημέρες», όπως επισημαίνει ο κ. Λάλος.

Την Πέμπτη ο καιρός αναμένεται να είναι βροχερός στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ βελτίωση θα σημειωθεί από την Παρασκευή σταδιακά από τα βορειοδυτικά της χώρας και κυρίως το Σάββατο, οπότε οι βροχές θα εξασθενήσουν και θα δώσουν τη θέση τους σε βοριάδες και πτώση της θερμοκρασίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου