29.10.14

Νύφη - μαϊμού ξεσκέπασε δίκτυο «λευκών γάμων» στη Βρετανία

Nύφη - μαϊμού «ξεσκεπάζει» τους λευκούς γάμους στη Βρετανία Κάμερα στην ανθοδέσμη της είχε τοποθετήσει η νύφη - δημοσιογράφος που έφτασε στο παραπέντε από το να παντρευτεί έναν ινδό άνδρα, τον οποίο γνώρισε σε ιστοσελίδα «ενοικίασης» συζύγων, προκειμένου να ξεσκεπάσει τη βιομηχανία λευκών γάμων στη Βρετανία με στόχο την πράσινη κάρτα.
Το ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί αύριο το βράδυ στο βρετανικό κανάλι Channel 5 δείχνει καρέ - καρέ τον παρολίγον γάμο. Η Χάριετ Μόρτερ διασχίζει τον διάδρομο του δημαρχείου φορώντας το λευκό της νυφικό και κρατώντας από το ένα χέρι αγκαζέ τον μελλοντικό της σύζυγο και από το άλλο την ανθοδέσμη.
Η αμηχανία και το τρακ που είναι ζωγραφισμένο στο πρόσωπό της, θα μπορούσε να είναι εκείνο οποιασδήποτε μελλόνυμφης. Όμως δεν είναι. Η Χάριετ είναι ρεπόρτερ και ο λόγος που έχει φτάσει ένα βήμα πριν το γάμο με τον άγνωστό της μέχρι πολύ πρόσφατα Αλί, είναι να αποκαλύψει στους βρετανούς τηλεθεατές πόσο εύκολο είναι να παντρευτεί κανείς στη Μ. Βρετανία νόμιμα αλλά εντελώς εικονικά και κατόπιν χρηματικού ανταλλάγματος έναν μετανάστη προκειμένου εκείνος να αποκτήσει την πολυπόθητη άδεια παραμονής στη χώρα. Αρκεί να μπει σε μια ιστοσελίδα λευκών γάμων και να διαλέξει... την ιδανική μέλλουσα σύζυγο.

Αν και όλα ήταν έτοιμα, η λιμουζίνα, το νυφικό, οι 5.000 λίρες αμοιβής της νύφης, ο γάμος δεν έγινε καθώς ένας από τους «προσκεκλημένους», επίσης δημοσιογράφος λίγο πριν το «Ι do αποκάλυψε ότι όλο αυτό ήταν στημένο για τις ανάγκες του ρεπορτάζ.

Αν και αυτός ο γάμος... σχόλασε νωρίτερα, σύμφωνα με τη βρετανική Daily Mail, κάθε χρόνο γίνονται στην Βρετανία περίπου 10.000 τέτοιοι γάμοι.


Πηγή: Daily Mail

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου