17.10.14

Θέμα στο BBC η "καραντίνα " Καμαρά υπό τον φόβο του έμπολα .. τι απαντάει ο Πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας της Λαμίας

Σύγχυση επικράτησε για την άδεια που δόθηκε στον Τζον Καμαρά, ποδοσφαιριστή του ΑΣ Λαμία, για την συμμετοχή του στην Αφρική με την Εθνική ομάδα της χώρας του (Σιέρα Λεόνε) και τον κίνδυνο από τον θανατηφόρο ιό του έμπολα που θερίζει την περιοχή. O ποδοσφαιριστής επέστρεψε στην Ελλάδα, αφού έπαιξε με την εθνική ομάδα του απέναντι στο Καμερούν. 
Όταν επέστρεψε στη Λαμία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του BBC, του ανέφεραν πως είτε θα πρέπει να μείνει σπίτι του κλεισμένος για 15-21 ημέρες είτε να επιστρέψει στην χώρα του, στην Αφρική, ενώ του εξήγησαν πως αυτό είναι η συμβουλή του υπουργείου Υγείας.
Μπαίνει στις προπονήσεις ο Καμαρά... από Δευτέρα, και κανένα απολύτως πρόβλημα δεν υπάρχει με τον ποδοσφαιριστή , σύμφωνα με τον Πρόεδρο του ΠΑΣ Πανουργιά Παπαϊωάννου που μίλησε στο Star κεντρικής Ελλάδας, μετά το θέμα που αναρτήθηκε στο BBC -με αφορμή τον ιό έμπολα-, που φιλοξένησε και δηλώσεις του Καμαρά για την άδεια που του δόθηκε.
Το starsports επικοινώνησε με τον Πρόεδρο του ΠΑΣ Λαμία Πανουργία Παπαϊωάννου που δήλωσε:
Η άδεια δόθηκε για ψυχολογικούς λόγους και όχι γιατί υπάρχει κάποιο πρόβλημα με τον ποδοσφαιριστή, ο ίδιος βρίσκεται στην Αθήνα και θα μπει κανονικά στις προπονήσεις με τους υπόλοιπους. Δεν υπάρχει κανένα απολύτως θέμα με τον παίκτη που δεν υπολογιζόταν άλλωστε για τον αγώνα με το Φωκικό. Δεν υπήρχε από την πλευρά της ομάδας καμία διάθεση για να αποκλειστεί.


http://starsports.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου