1.10.14

ΓΕΝΕΘΛΙΑ - Θεά και στα ...50 η Μόνικα Μπελούτσι


Η Μόνικα Μπελούτσι έκλεισε τα 50 και είναι... θεά! (φωτογραφίες)

Τα τελευταία χρόνια θεωρείται, όχι άδικα, η απόλυτη ιταλίδα καλλονή και σίγουρα μια από τις ωραιότερες και πιο σέξι γυναικείες παρουσίες στον ευρωπαϊκό και παγκόσμιο κινηματογράφο.
Ο λόγος για την Μόνικα Μπελούτσι που έγινε αισίως... 50 ετών. Και αποδεικνύει ότι παραμένει το ίδιο χυμώδης, ελκυστική και θελκτική χωρίς πλαστικές, τουλάχιστον όχι κάτι που να «φαίνεται» αλλάζοντας ριζικά την εικόνα της.
Η Μπελούτσι γεννήθηκε πριν από 50 χρόνια στην κωμόπολη Città di Castello, στην Περούτζια της Ιταλίας και στα 13 της πόζαρε για έναν ερασιστέχνη φωτογράφο συμπατριώτη της που την ήθελε για μοντέλο του. Έτσι ξεκίνησαν όλα στην επαγγελματική της ζωή...
Η Μόνικα Μπελούτσι έκλεισε τα 50 και είναι... θεά! (φωτογραφίες) Στην πολυτάραχη προσωπική της ζωή η αρχή έγινε το 1996. Η Μόνικα συνάντησε τον Γάλλο ηθοποιό Βενσάν Κασέλ (Vincent Cassel) στην ταινία «The Apartment». Παντρεύτηκαν το 1999, απέκτησαν δύο κόρες, τη Ντέβα (γεννήθηκε το 2004) και τη Λεονί (γεννήθηκε το 2010) και ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους τον Αύγουστο του 2013.
Και για όσους «περιορίζονται» μόνο στην ασυναγώνιστη εικόνα της, η ίδια αποδεικνύει ότι είναι πολλά παραπάνω. Καθώς, εκτός από Ιταλικά, Γαλλικά, Αγγλικά μιλάει και .... Περσικά!

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου