2.10.14

Κατέληξε ο 46χρονος που ήπιε ποντικοφάρμακο–Του βρήκαν πλαστά χαρτιά για το διορισμό του στις φυλακέ

Νοσηλευόταν από τα ξημερώματα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίον
Κατέληξε τελικά μετά από πολύωρη μάχη που έδωσαν οι γιατροί για να τον κρατήσουν στη ζωή, ο 46χρονος άνδρας, ο οποίος σήμερα τα ξημερώματα εντοπίστηκε από τους οικείους του να έχει καταναλώσει ποσότητα ποντικοφάρμακου.
Άμεσα μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών στο Ρίον, όπου και νοσηλευόταν σε κρίσιμη κατάσταση, όμως δεν τα κατάφερε.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του PatrasTimes από ανθρώπους που γνώριζαν τον 46χρονος, ο αυτόχειρας οδηγήθηκε στην πράξη αυτή, καθώς είχε κληθεί από τις αρμόδιες Υπηρεσίες, το Υπουργείο και τη Διοίκηση των Φυλακών Αγίου Στεφάνου, όπου και εργαζόταν για αρκετά χρόνια ως σωφρονιστικός υπάλληλος, να λογοδοτήσει.
Και αυτό γιατί σε έλεγχο που είχε γίνει για τα δικαιολογητικά που είχαν κατατεθεί για τον διορισμό του, είχε βρεθεί πλαστό έγγραφο από σχολή της Πάτρας και οι αρμόδιες Αρχές διερευνούσαν το θέμα.
Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, μάλιστα, αναφέρεται πως τις επόμενες ημέρες αναμενόταν να κληθεί σε απολογία και μάλιστα, οι διώξεις που θα του ασκούνταν θα ήταν κακουργηματικού χαρακτήρα.

patrastimes.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου