18.10.14

Ξεσπά ο πατέρας της 25χρονης που διαπομπεύτηκε στην Μυτιλήνη:«Η κόρη μου δεν έχει AIDS»!

Ένα έγγραφο – ντοκουμέντο δημοσιεύτηκε στο τοπικό site lesvosNews.gr που αποδεικνύει ότι η 25χρονη κοπέλα από την Μυτιλήνη, που είδε τον εαυτό της να διαπομπεύεται ως φορέας του AIDS με αφίσες που γέμισαν το νησί και είχαν το ονοματεπώνυμό της, δεν είχε προσβληθεί τελικά από τον θανατηφόρο ιό!
Το έγγραφο – ιατρική γνωμάτευση, το παρέδωσαν οι γονείς της κοπέλας, για την αποκατάσταση της αλήθειας. Θα πρέπει να σημειώσουμε επίσης ότι η γνωμάτευση αυτή είναι του 2010!
iatriki-gnomatefsi.jpg
Φυσικά, η Εισαγγελική αρχή της Μυτιλήνης διερευνά με λεπτότητα όλες τις πτυχές της υπόθεσης, για να διαπιστωθεί αν όντως κάποιος ή κάποιοι, πέταξαν στους δρόμους τη Μυτιλήνης, αυτά τα αντίγραφα.
Σε επιστολή του, ο πατέρας της κοπέλας υποδεικνύει ως ένοχο της διαπόμπευσης έναν 48χρονο, με τον οποίο η κόρη του είχε σχέση πριν αρκετό καιρό.
ΔΕΙΤΕ την επιστολή του πατέρα της 25χρονης:
«Θα ήθελα να σας ενημερώσω για το θέμα τη κόρης μου, η οποία έχει από το πρωί διαπομπευτεί άδικα, αφού ζούμε σε μία μικρή κλειστή κοινωνία, όπου μία ανεύθυνη κουβέντα, γίνεται αμέσως θέμα συζήτησης και εξευτελισμού, χωρίς κανένα απολύτως λόγο. Η κοπέλα, για την οποία έγινε όλη αυτή η διαπόμπευση, είναι κόρη μου. Πριν κάποια χρόνια, είχε μία σχέση με τον 48χρονο τώρα Δ.Κ. με τον οποίο δεν έχει πλέον, καμία απολύτως επαφή εδώ και αρκετό καιρό, αφού η κόρη μου έχει κιόλας παντρευτεί. Ο εν λόγω κύριος, της δημιουργεί συχνά τέτοιου είδους προβλήματα. Όμως δεν μπορεί ένα μέσο ενημέρωσης, να γράφει για κάποιον χωρίς να έχει στοιχεία ότι έχει AIDS. Όσον αφορά την κόρη μου, είναι απολύτως εντάξει και υγιέστατη. Προφανώς ο εν λόγω κύριος μπέρδεψε μία εξέταση, για ένα άλλο μικρόβιο ακίνδυνο που είχε η κόρη μου, με τον ιό του AIDS. Καταλαβαίνετε σε τι περιπέτειες έχουμε μπει, από σήμερα το πρωί. Ήδη έχει διαταχθεί Εισαγγελική έρευνα και ο εν λόγω κύριος αναζητείται, για να συλληφθεί με τη διαδικασία του αυτόφωρου. Επίσης έχει κληθεί να καταθέσει και η συντάκτρια του ρεπορτάζ, στη συγκεκριμένη εφημερίδα. Σας ενημερώνουμε επίσης ότι έχουμε ήδη απευθυνθεί σε γνωστό δικηγόρο της πόλης μας και θα κινηθούμε κατά παντός υπευθύνου, για την περιπέτεια στην οποία μας έχουν εμπλέξει».

star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου