28.9.14

Καταδίκασαν καθηγήτρια γιατί αποπλάνησε τέσσερις μαθητές της

Lauren-Harrington-Cooper-600Καθηγήτρια από την Πενσιλβάνια καταδικάστηκε την Παρασκευή για ερωτικές σχέσεις με τέσσερις μαθητές της. Η Lauren Harrington-Cooper δήλωσε ενώπιον του δικαστηρίου ένοχη για αυτές τις σχέσεις.
Η 31χρονη ασυγκράτητη εκπαιδευτικός ήταν καθηγήτρια Αγγλικών στο Wyoming Valley West High School, στο Πλίμουθ της Πενσιλβάνια. Αρχικά παραδέχθηκε ότι διατηρούσε σχέσεις με δύο μαθητές της, 17 και 18 ετών. Στη συνέχεια ωστόσο ομολόγησε ότι είχε καταφέρει να ρίξει στα δίχτυα της δύο ακόμα μαθητές της, προσεγγίζοντάς τους αρχικά με γραπτά μηνύματα, ηλικίας 16 και 17 ετών.
Η Lauren Harrington-Cooper καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 23 μηνών, ενώ της επιβλήθηκε ειδική απαγόρευση να εργάζεται σε περιβάλλον στο οποίο υπάρχουν ανήλικα αγόρια.

teacherΗ καταδικασθείσα πλέον Cooper είχε παραιτηθεί από τη θέση της καθηγήτριας στο σχολείο από τον περασμένο Ιανουάριο, ενώ το υπουργείο Παιδείας της ανακάλεσε και την άδεια ασκήσεως επαγγέλματος πριν από ένα μήνα.
Οι έρευνες για το πρόσωπό της και τις… διδακτικές της μεθόδους ξεκίνησαν όταν οι γονείς του 18χρονου μαθητή βρήκαν μηνύματα στο κινητό τηλέφωνο του γιου τους – και δεν ήταν για τα μαθήματα…
Σε ένα από τα μηνύματα που αποκαλύφθηκαν από τα κινητά των «θυμάτων» η Cooper έλεγε χαρακτηριστικά: Το γλυκό που θέλεις μην το ψάχνεις αλλού, το έχω εγώ…
cooperHarrington-Cooper  Lauren 12

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου