1.9.14

Ο ΨΥΧΟΒΓΑΛΤΗΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ «ΕΚΛΕΨΕ»ΤΗ ΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠΕΙΡΟ ΠΑΝΙΩΝΙΟ.

Συντάκτης: Αντώνης Αντωνόπουλος
                    Real-Fm-pamesports
 
Αυτά που έγιναν τα τελευταία 10΄στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας, στο ματς Παναθηναϊκού-Πανιώνιου δεν γίνονται ούτε στο …playstation. Ο Παναθηναϊκός που από το 85΄ηταν με την πλάτη στο τοίχο από το γκολ του Καμερουνέζου Μπουμάλ, μέσα σε δύο λεπτά έκανε την ολική ανατροπή και πέτυχε με 2-1 την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα!!!
Ένας κακός και ασύνδετος στις γραμμές του Παναθηναϊκός για περισσότερο από ένα ημίχρονο, με εμφανέστατη την αδυναμία του στην τελική προσπάθεια, που έκανε πιο …εξόφθαλμη την απουσία του Μπέργκ.
Οι «Πράσινοι» στο πρώτο 10λεπτο επιχείρησαν να πιέσουν ψηλά τον Πανιώνιο, με τον Κλωναρίδη να κάνει φιλότιμες προσπάθειες ,αλλά ο Πέτριτς δεν έδειχνε να ανταποκρίνεται στο ρόλο του Αντι-Μπέργκ.
 Στη μεσαία γραμμή παρά τις παραινέσεις του Γιάννη Αναστασίου οι Ζέκα και Λαγός δεν μπόρεσαν να επιβληθούν στους Μητρόπουλο-Μπουμάλ ,που με την στήριξη του Κολοβού αναζητούσαν τον Γιάννου σε κόντρα επιθέσεις για να κάνουν την ζημιά.
Αν εξαιρέσουμε ένα σουτ του Κλωναρίδη και μια κεφαλιά του Πέτριτς στο πρώτο 20΄δεν πρόεκυψε κάτι ουσιώδες.
Στο 22΄οι Πανιώνιοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι σε ανατροπή του Κολοβού από τον Μπούρμπο με τον Κρητικό ρέφερι Κουκουλάκη να δίνει συνέχεια στο ματς. Η νεανική ομάδα της Νέας Σμύρνης με τα χίλια τόσα προβλήματα, έπαιζε υποδειγματική άμυνα, είχε κόψει τον Παναθηναϊκό στα δύο, και όχι μόνο άντεχε αλλά είχε τον έλεγχο της ροής του αγώνα.
 Αυτά πουν είδαμε εμείς ήταν δυνατόν να μην τα επεσήμανε ο Αναστασίου; Οι «Πράσινοι» επέστρεψαν από τα αποδυτήρια με ευκαιρία για γκολ, από σουτ του Πράνιτς που έδιωξε ο Γιαννακόπουλος. Στο 53΄ο Αναστασίου έβγαλε τον Ντίνα και έβαλε τον Καρέλη που έκανε ποιο κινητικό τον Παναθηναϊκό, αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Στο 56΄ο Γιάννου με γυρισμένη πλάτη επιχειρεί ανάποδο ψαλίδι άνευ αποτελέσματος, και από εκεί και πέρα αρχίζει ο …χορός των ευκαιριών για τον Παναθηναϊκό.
Στο 63΄γέμισμα του Ζέκα, κεφαλιά του Πέτριτς άουτ. Στο 65΄ο Προωθημένος Σίλντενφελντ με λάθος πόδι χάνει ευκαιρία να σκοράρει. Στο 68΄μπαλία του Πράνιτς με τακουνάκι ο Μέντες επιχειρεί να βάλει γκολ για χαϊλαίτ μπλοκάρει ο Γιαννακόπουλος. Και εκεί που ο Παναθηναϊκός έχει ανεβάσει ρυθμό και χάνει τις ευκαιρίες έρχεται ο …άγραφος νόμος της μπάλας.
Σε κόντρα επίθεση του Πανιωνίου στο 85΄ο Γιάννου από δεξιά πιάνει βολίδα που διώχνει με γροθιές ο Κοτσόλης, για να έρθει ο κεραυνός (Με το δεξί που δεν είναι το καλό του πόδι) του Μπουμάλ για να κάνει το 0-1 για τον Πανιώνιο!!!
Και εκεί που λες το ματς τελείωσε, από την σέντρα ο Μέντες βγάζει στη κόντρα τον Ατζαγκούν που με πλασέ φέρνει στο 91΄το ματς στα ισια(1-1)Η άπειρη και εμφανώς καταπονημένη από την υπερπροσπάθεια ομάδα του Πανιωνίου δεν μπόρεσε να διαχειριστεί τις ιδιαιτερότητες των τελευταίων λεπτών στις καθυστερήσεις και στο 92΄από μπαλιά του Ζέγκα από δεξιά ο Πέτρις εξιλεώθηκε που «έλειπε» μεγάλο διάστημα από το ματς.
Σηκώθηκε πιο ψηλά από όλους και εξέθεσε τον ανήμπορο Γιαννακόπουλο, που έμεινε με τις εντυπώσεις μαζί με τους συμπαίκτες του, στέλνοντας με καρφωτή κεφαλιά στη κλειστή του γωνία την μπάλα. Έτσι ο ψυχοβγάλτης Παναθηναϊκός «έκλεψε» την νίκη τον άπειρο αλλά μαχητικό Πανιώνιο και του πήρε μέσα από το… στόμα στην κυριολεξία το τρίποντο.
Ένας Παναθηναϊκός πάντως που αν δεν καλύψει την απουσία Μπέργκ στις τελικές των φάσεων που δημιουργεί θα έχει πρόβλημα για την συνέχεια του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου