28.9.14

Τι λέει η γυναίκα του 57χρονου που αυτοπυρπολήθηκε


«Ήμασταν 40 χρόνια μαζί, μία ζωή πώς να μη νιώθω θλίψη και πόνο για αυτό που συνέβη στο εν διαστάσει σύζυγό μου και πατέρα των παιδιών μου». 
Είναι τα λόγια της γυναίκας που συναντάμε στο σημείο που γράφτηκαν οι τίτλοι τέλους του σεναρίου της ζωής του άτυχου 57χρονου άντρα ο οποίος έδωσε τέλος στη ζωή του με έναν φρικτό τρόπο αφού αυτοπυρπολήθηκε ακριβώς έξω από το διαμέρισμα στο οποίο έμενε η εν διαστάσει σύζυγός του τους τελευταίους μήνες. 

Η γυναίκα που είδε τον άνθρωπο με τον οποίο είχε μοιραστεί μία ζωή πολλών χρόνων να καίγεται μπροστά της και να βάζει τέλος στη ζωή του προσπαθεί ακόμη να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. 

Στο πλευρό της η οικογένεια που δε μπορούν ακόμη να πιστέψουν ότι αυτό το τραγικό περιστατικό συνέβη στα αλήθεια. 

Η ανιψιά του άτυχου άνδρα επιβεβαιώνει πως το ζευγάρι είχε ουσιαστικά χωρίσει πριν λίγους μήνες καθώς ο θείος της όπως η ίδια λέει έμενε εκτός του σπιτιού και εκτός Αθηνών αλλά όπως σημειώνει με νόημα δυστυχώς δε μπόρεσε να ξεπεράσει το χωρισμό του με τη θεία της. 
«Ήταν κάτι που δε μπορούσαμε να φανταστούμε ότι θα μπορούσε να συμβεί, δυστυχώς δε μπόρεσε ποτέ να ξεπεράσει την απόφαση της γυναίκας του να μην είναι πλέον μαζί ως ζευγάρι», θα πει.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου