21.9.14

ΘΑ ΤΑ ΕΚΑΝΕ «ΛΙΜΠΑ» ΜΕΣΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ: Του είχαν «αρπάξει» 200 ευρώ από τον λογαριασμό της κόρης του

Λίμπα κόντεψε να τα κάνει σε υποκατάστημα τράπεζας στην Πάτρα ο πατέρας μιας φοιτήτριας και όλα αυτά γιατί όπως υποστήριζε η εφορία κατέσχεσε μέρος των χρημάτων που είχε καταθέσει για την κόρη του και όχι στον δικό του αποκλειστικό λογαριασμό που έχει γνωστοποιήσει για να του παρακρατούν χρηματικά ποσά λόγω οφειλών. 
Ο 54χρονος άνδρας είναι από την Πάτρα, λόγω της δουλειάς του αναγκάζεται να ταξιδεύει συνέχεια ενώ με την μητέρα της νεαρής έχουν χωρίσει εδώ και πολλά χρόνια. 
Ωστόσο με την κόρη του έχει ιδιαίτερες σχέσεις και την στηρίζει στα πάντα. Και εννοείται πως φροντίζει για τα οικονομικά της τώρα που σπουδάζει στο Πανεπιστήμιο της Πάτρας. 
Προ ημερών, λοιπόν, έβαλε το χρηματικό ποσό των 200 ευρώ στο λογαριασμό που έχει ανοίξει για την ίδια και υπάρχει και το δικό του όνομα. 
Ο ίδιος, στο μεταξύ, λόγω οφειλών που έχει προς το δημόσιο, έχει δηλώσει στην εφορία έναν άλλο δικό του λογαριασμό προκειμένου από εκεί να γίνονται κάποιες μηνιαίες κρατήσεις για την απόσβεση του χρέους. Είναι εκείνος στον οποίο μπαίνει η μισθοδοσία του και ο 54χρονος έχει φροντίσει να υπάρχουν πάντα χρήματα ώστε να παρακρατείται ένα μέρος από την εφορία. 
Όμως όταν έβαλε τα 200ευρώ στην κόρη του και την ειδοποίησε εκείνη πήγε να κάνει ανάληψη και προς έκπληξή της διαπίστωσε πως στο λογαριασμό υπήρχαν μόνο τα μισά. Και μάλιστα της είπαν ότι είχε γίνει παρακράτηση 102 ευρώ από την εφορία επειδή στον λογαριασμό υπήρχε και το όνομα του οφειλέτη πατέρα της!
Εισέβαλε στην τράπεζα, έξαλλος!
Με το που το πληροφορήθηκε ο πατέρας, πήγε απευθείας στο υποκατάστημα της τράπεζας και έγινε... κακός χαμός. Και αυτό διότι η τράπεζα φρόντισε να ενημερώσει την Δημόσια Οικονομική Υπηρεσία για τον έτερο λογαριασμό ο οποίος ναι μεν ανήκε στην κόρη του αλλά υπήρχε και το δικό του όνομα μέσα. Ο 54χρονος εισέβαλε έξαλλος στο υποκατάστημα απειλώντας θεούς και δαίμονες. Κλήθηκε και η αστυνομία και ευτυχώς πολύ γρήγορα ηρέμησαν τα πνεύματα. Ο πατέρας αποχώρησε όμως δηλώνει αποφασισμένος να κινηθεί νομικά εναντίον του χρηματοπιστωτικού ιδρύματος και άρα έπονται εξελίξεις...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου