17.8.14

ΑΣΤΡΟΣ ΚΥΝΟΥΡΙΑΣ-: Συνελήφθη o πα-τέρας που σκότωσε το γιο του και τον έκαψε για οικονομικές διαφορές!


Συνελήφθη πα-τέρας που σκότωσε το γιο του και τον έκαψε για οικονομικές διαφορές!

Δεν το χωράει ο ανθρώπινος νους το έγκλημα που έγινε στο Αστρος Κυνουρίας και το οποίο συγκλονίζει το Πανελλήνιο.
Η απίστευτη οικογενειακή τραγωδία είχε πρωταγωνιστές έναν πατέρα και το παιδί του. Η αποκάλυψη του εγκλήματος έγινε ανήμερα της Παναγίας το απόγευμα, κοντά στον βιολογικό καθαρισμό 'Αστρους και μέσα στην κοίτη του ξεροπόταμου Τάνου, όταν εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε αυτοκίνητο.
Οι πυροσβέστες που έφτασαν στο σημείο κι έσβησαν τη φωτιά, διαπίστωσαν ότι στο πίσω κάθισμα είχε απανθρακωθεί ένα άτομο και από τη φωτιά είχαν αλλοιωθεί τα χαρακτηριστικά του.
Αμέσως κλήθηκε η αστυνομία και άρχισαν οι έρευνες για την εξιχνίαση της υπόθεσης, ενώ κλήθηκε ιατροδικαστής και το γραφείο εγκληματολογικών ερευνών, οπότε διαπιστώθηκε ότι το πτώμα ανήκει σε 39χρονο άνδρα από το Περιστέρι Αττικής, ο οποίος το τελευταίο χρονικό διάστημα είχε μετακομίσει στην ιδιαίτερή του πατρίδα.
Μετά τις έρευνες των αστυνομικών συνελήφθη για τη δολοφονία ο πατέρας του θύματος, ηλικίας 75 ετών, ενώ εξετάζεται και η συμμετοχή και άλλων ατόμων στο έγκλημα.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία από την ΕΛ.ΑΣ, ο κατηγορούμενος πυροβόλησε και σκότωσε το γιο του με κυνηγετικό όπλο.
Στη συνέχεια μόνος ή με τη βοήθεια κάποιου άλλου, έβαλε το πτώμα στο αυτοκίνητο και αφού το οδήγησε στην ερημική περιοχή που βρέθηκε, έβγαλε τις πινακίδες κυκλοφορίας και του έβαλε φωτιά προκειμένου εξαφανίσει ίχνη που θα οδηγούσαν στον εντοπισμό του.
Δεν το πέτυχε όμως και συνελήφθη με την κατηγορία ότι είναι ο δράστης της δολοφονίας του γιου του...
Πλέον οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Κυνουρίας που ασχολούνται με την υπόθεση έχουν στρέψει τις έρευνες για τον εντοπισμό και άλλων ατόμων που ενδεχομένως να συμμετείχαν στο έγκλημα ή που ίσως να βοήθησαν στη μεταφορά του πτώματος στην ερημική περιοχή για να το κάψουν.
Όπως λένε είναι δύσκολο ο 75χρονος να μπόρεσε από μόνος του να οργάνωσε και να εκτέλεσε τη μεταφορά του πτώματος και για το λόγο αυτό έχουν στρέψει τις έρευνες για τυχόν συνεργούς του στο στενό κύκλο της οικογένειας, όπως προς τη μητέρα του θύματος.
Ο 75χρονος πατέρας είχε θεωρηθεί από την πρώτη στιγμή ύποπτος για τη δολοφονία του γιου του, διότι καυγάδιζαν συχνά, με αφορμή πάντα τις οικονομικές διαφορές που είχαν.
Όπως ανέφεραν γείτονες, ο 39χρονος ζητούσε συνέχεια χρήματα από τον πατέρα του, γεγονός που τον έφερνε σε καθημερινή σύγκρουση μαζί του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου