17.8.14

Απατούσε την γυναίκα του αλλά την πάτησε… από το facebook

«Μπήκε» κατά λάθος σε μια selfie άλλων Πατρινών

Ακόμα το... φυσάει και δεν κρυώνει ο 42χρονος Πατρινός ο οποίος θέλησε να απολαύσει ένα καλοκαιρινό τριήμερο με τον... παράνομο δεσμό του αλλά δεν υπολόγισε την απίστευτη ατυχία μέσω facebook που όχι απλώς τον πρόδωσε αλλά τον εξέθεσε ανεπανόρθωτα στη σύζυγό του! 
Βέβαια στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι σαν να συνωμότησε ολόκληρο το σύμπαν προκειμένου να μη μείνει κρυφό το ταξίδι του αυτό που ο ίδιος κράτησε ως επτασφράγιστο μυστικό από τους πάντες. 
Είναι ιδιωτικός υπάλληλος και μάλιστα με θέση προϊσταμένου και είναι παντρεμένος επτά χρόνια έχοντας ήδη αποκτήσει μία κόρη.
 Πριν από μερικούς μήνες, όμως, έκανε την παρασπονδία του παρ' ό,τι κατά κοινή ομολογία φίλων και γειτόνων είναι ένα υπόδειγμα οικογενειάρχη. Έτυχε όμως να υποκύψει στον πειρασμό μιας κατά πολύ νεότερής του ιδιαίτερα καλλίγραμμης και άκρως εντυπωσιακής γυναίκας. 
Με την οποία ξεκίνησε για μια απλή ερωτική περιπέτεια, αλλά φαίνεται ότι αδυνατούσε να «ξεκολλήσει» από τα ερωτικά της δίχτυα. 
Κι έτσι, πήρε τη μεγάλη απόφαση να κάνει ένα μικρό ταξίδι μαζί της λέγοντας στη γυναίκα του ότι έπρεπε επειγόντως να φύγει για τριήμερο επαγγελματικό συνέδριο από το οποίο δεν ήταν δυνατόν να λείψει.
 Επιλέγοντας μάλιστα την περιοχή των Συβότων, πιστεύοντας πως εκεί θα είναι πιο αποκλεισμένος και δεν θα συναντήσει γνωστούς Πατρινούς. 
Έπεσε όμως έξω στους υπολογισμούς του. Και γιατί αυτό; 
Διότι όχι απλώς υπήρχαν πάρα πολλοί Πατρινοί, αλλά έτυχε άθελά του και εν αγνοία του να... «πέσει» μέσα και σε μια φωτογραφία selfie κάποιων άλλων Πατρινών που τυχαία κάθονταν μπροστά από εκείνον!
Έβγαλαν selfie κι εκείνος...ήταν πίσω τους με την ερωμένη!
Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος με την ερωμένη κάθονταν σε μια ξαπλώστρα και δίπλα τους ακριβώς υπήρχε μια παρέα δύο ζευγαριών από την Πάτρα. 
Ούτε αυτός τους γνώριζε όμως, ούτε εκείνοι. Τα ζευγάρια αποφάσισαν να βγάλουν μια φωτογραφία και να την ανεβάσουν στο facebook. Και εκεί αναγνωρίστηκε και το όνομα του 42χρονου! 
Το οποίο έτυχε να δει ο ξάδελφος της συζύγου του που συμπτωματικά ήταν φίλος στο facebook με τη μία γυναίκα από τα δύο ζευγάρια!
 Η απίστευτη γκαντεμιά δηλαδή...
 Η απατημένη σύζυγος ενημερώθηκε αμέσως και με την επιστροφή του ο 42χρονος ήρθε αντιμέτωπος με τη σκληρή αλήθεια και με την... κλειστή πόρτα στο σπίτι του από το οποίο μάλιστα είχε αποχωρήσει η σύζυγος με την κόρη, αφήνοντας ένα απλό σημείωμα για το... διαζύγιο που πρόκειται να βγάλουν. 
Τώρα ο 42χρονος καταβάλλει προσπάθειες να την μεταπείσει αλλά μάταια...

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου