30.8.14

ΚΑΛΑΜΑΤΑ-"Εργαζόμαστε για μία Αστυνομία που λειτουργεί με αποκλειστικό γνώμονα το όφελος του πολίτη",

Με τον δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα,συναντήθηκε σήμερα, δεύτερη ημέρα της περιοδείας του στη Μεσσηνία, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας, όπου συζήτησαν θέματα ασφάλειας στην περιοχή με έμφαση στα ναρκωτικά και την εγκληματικότητα και διαβεβαίωσε ότι η Αστυνομία λειτουργεί με επαγγελματισμό, άμεσα και αποτελεσματικά προς όφελος του πολίτη με σεβασμό στις ανάγκες της τοπικής κοινωνίας.
Ο υπουργός με δηλώσεις του ευχαρίστησε το δήμαρχο για τα θετικά του σχόλια αναφορικά με το έργο της Αστυνομίας και της πυροσβεστικής και υπογράμμισε: «Θεωρώ ότι η καλή συνεργασία με την τοπική κοινωνία και τους εκπροσώπους της Αυτοδιοίκησης μπορεί να συμβάλει στην αποτελεσματικότερη παρουσία των Σωμάτων Ασφαλείας». Πρόσθεσε ότι: « Με τον δήμαρχο Καλαμάτας συνεργαζόμαστε και θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε στενά. Υποδειγματική είναι η συνεργασία μας κατά την τρέχουσα αντιπυρική περίοδο και αυτό το γεγονός αποδείχθηκε στην πρόσφατη πυρκαγιά στην Αρχαία Μεσσήνη».
Επιπλέον, ο υπουργός τόνισε ότι, «εργαζόμαστε για μία Αστυνομία που λειτουργεί με αποκλειστικό γνώμονα το όφελος του πολίτη και πάντα με σεβασμό στις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες της κάθε τοπικής κοινωνίας».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου