2.8.14

Αρρωστημένη ζήλεια - Όρμησε να «βουτήξει» τον γιατρό γιατί θα την εξέταζε… στα γεννητικά της όργανα

Αρρωστημένα ζηλιάρης αποδείχθηκε, παρά το νεαρό της ηλικίας του, ο σύζυγος μιας ξανθιάς που πριν δύο εβδομάδες επισκέφθηκε δερματολόγο για να την εξετάσει. 
Το ζευγάρι είναι φρεσκοπαντρεμένο και διαμένει σε γειτονικό δήμο της Πάτρας. 
Η γυναίκα είχε εμφανίσει εξανθήματα σε πολλά σημεία του σώματός της και το ζευγάρι αποφάσισε να επισκεφθεί έναν δερματολόγο για να δει τι συμβαίνει. 
Ο νεαρός άνδρας δεν ήθελε με τίποτα να αφήσει τη γυναίκα του να πάει μόνη της αλλά όπως αποδείχθηκε αυτό δεν συνέβη επειδή ήθελε να βρίσκεται στο πλευρό της για συμπαράσταση αλλά επειδή δεν άντεχε να την αφήνει μόνη με έναν άνδρα ακόμα και αν επρόκειτο για τον δερματολόγο! 
Και τελικά στο ιατρείο του δερματολόγου που πήγαν, στο κέντρο της Πάτρας, έγινε ο... κακός χαμός όταν ο γιατρός ζήτησε από τη γυναίκα να γδυθεί και να βγάλει ακόμα και τα εσώρουχά της γιατί έπρεπε να την εξετάσει στα γεννητικά της όργανα!
 Ο νεαρός σύζυγός της κυριολεκτικά ...όρμησε για να βουτήξει τον γιατρό, μη μπορώντας να δεχθεί την άποψη - όπως έλεγε - ότι ένας δερματολόγος υπάρχουν περιπτώσεις που πρέπει να κάνει εξέταση και στα απόκρυφα σημεία ενός ασθενή! 
Είναι χαρακτηριστικό ότι έγινε τέτοια φασαρία που μέχρι κι άλλοι ασθενείς που περίμεναν στο χωλ μπήκαν στο γραφείο του δερματολόγου όταν είδαν την γραμματέα του να εισβάλλει τρέχοντας μέσα έχοντας ακούσει τις φωνές του ζηλιάρη συζύγου. 
Τελικά ο νεαρός σύζυγος καθησυχάστηκε και κάποιοι κατάφεραν να τον καλμάρουν και να ηρεμήσει, προκειμένου να συνεχιστεί η εξέταση της γυναίκας.
Η σύζυγος τον έβριζε...Την πράξη του αυτή ωστόσο την πληρώθηκε για τα καλά ο σύζυγος.
 Και όλα αυτά μετά το τέλος του περιστατικού. Όταν ολοκληρώθηκε η εξέταση της συζύγου και εκείνη βγαίνοντας στο χολ ξέσπασε εναντίον του χρησιμοποιώντας άκρως υποτιμητικές εκφράσεις με αφορμή αυτό που της είχε κάνει. 
Και από αυτό πήραν το θάρρος και άλλοι παρευρισκόμενοι για να παρατηρήσουν σε αυστηρό τόνο τον νεαρό ο οποίος δεν δίστασε να επιτεθεί στον γιατρό, (ευτυχώς να του προκάλεσε χτυπήματα). 
Τελικά το ζευγάρι αποχώρησε ενώ ο γιατρός δεν θέλησε να συνεχίσει το θέμα κινούμενος νομικά. 
Ελπίζοντας όπως είπε αργότερα, το πάθημα του νεαρού να του γίνει μάθημα...

πηγή

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου