8.8.14

Τη σκότωσε γιατί παράκουσε τις εντολές του


Τη σκότωσε γιατί παράκουσε τις εντολές του

Την εξιχνίαση της δολοφονίας 34χρονης Βουλγάρας, που διαπράχθηκε τον περασμένο Ιανουάριο, σε διαμέρισμα όπου διέμενε στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ανακοίνωσε η Αστυνομία.
Ως δράστης κατηγορείται 28χρονος, ουκρανικής καταγωγής, ο οποίος αναζητείται και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Όπως προκύπτει από πληροφορίες, το θύμα ήταν εκδιδόμενη και ο κατηγορούμενος ως δολοφόνος πελάτης της. Το έγκλημα διαπράχθηκε στο διαμέρισμα όπου διέμενε η 34χρονη, χώρο τον οποίο χρησιμοποιούσε για να προσφέρει τις ερωτικές της υπηρεσίες.
Ο δράστης φέρεται να είχε περίεργες σεξουαλικές προτιμήσεις, τις οποίες το θύμα προσφέρθηκε να ικανοποιήσει. Κατά τις ίδιες πληροφορίες, κατά τη συνεύρεσή τους, ο 28χρονος εκτιμάται ότι ζήτησε να σταματήσουν την πράξη τους, επιθυμία στην οποία η γυναίκα δεν ενέδωσε, με συνέπεια ο δράστης να της επιτεθεί με αιχμηρό αντικείμενο και να τη σκοτώσει.
Η 34χρονη αλλοδαπή βρέθηκε αργότερα νεκρή από το σύζυγό της κι ομοεθνή φίλο του. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, έφερε πολλαπλά θανατηφόρα τραύματα περιμετρικά του λαιμού της.
Από την αστυνομική έρευνα προέκυψε ότι ο δράστης, λίγες μέρες μετά τη διάπραξη της δολοφονίας, ανέφερε το συμβάν σε 48χρονο γνωστό του, ελληνικής καταγωγής. Σε βάρος του τελευταίου σχηματίστηκε, επίσης, δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία.
Η δικογραφία για την υπόθεση θα αποσταλεί στις αρμόδιες δικαστικές αρχές.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου