20.8.14

ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΩΝ; Μαφιόζικη εκτέλεση των δύο φίλων στην Μάνη !

Μαφιόζικη εκτέλεση - Νεκροί από σφαίρες οι δύο νεαροί φίλοι στην Μάνη(φωτογραφίες)
Ενα ακόμη αποτρόπαιο έγκλημα συγκλονίζει το Πανελλήνιο. Οι δύο νεαροί που αγνοούνταν στη Μάνη εντοπίστηκαν νεκροί αργά το βράδυ της Τρίτης. Κάποιοι τους δολοφόνησαν και τους πέταξαν σε γκρεμό, στην περιοχή μεταξύ Καλαμάτας και Καρδαμύλης!
Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για άγριο ξυλοδαρμό τους ωστόσο νεότερα στοιχεία και πληροφορίες από τοπικά μέσα κάνουν λόγο για άγρια δολοφονία με όπλα. Πρόκειται για τον 25χρονο Κωνσταντίνο Σγούρο και τον 26χρονο Γιάννη Κομμάτη.
Μαφιόζικη εκτέλεση - Νεκροί από σφαίρες οι δύο νεαροί φίλοι στην Μάνη(φωτογραφίες) Oι άνδρες της ΕΜΑΚ που κατέβηκαν στη δύσβατο μέρος όπου είχαν εντοπιστεί τα δύο κορμιά βρέθηκαν μπροστά σε ένα αποτρόπαιο θέαμα. Τα σώματα του 25χρονου και του 26χρονου έφεραν πολλαπλά τραύματα από πυροβόλο όπλο στο σώμα και το κεφάλι.
Στο σημείο βρέθηκε ιατροδικαστής που επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για πυροβολισμούς, ενώ αναγνωρίστηκε και η ταυτότητα των δύο νεαρών.
Το γεγονός της δολοφονίας τους με κυνηγετική καραμπίνα επιβεβαίωσε και η Αστυνομία.
Σύμφωνα με τα μέχρι στιγμή στοιχεία δύο νέοι, 25 και 26 ετών, είχαν ξεκινήσει τα μεσάνυχτα της Δευτέρας με μηχανή από την Καρδαμύλη με προορισμό την Καλαμάτα και, έκτοτε, δεν είχαν δώσει σημεία ζωής. Συγγενείς τους δήλωσαν την εξαφάνιση και αμέσως άρχισε έρευνα για τον εντοπισμό τους, η οποία είχε τραγική κατάληξη.
Μαφιόζικη εκτέλεση - Νεκροί από σφαίρες οι δύο νεαροί φίλοι στην Μάνη(φωτογραφίες) Παράλληλα πληροφορίες αναφέρουν ότι τα θύματα βρίσκονταν νωρίτερα σε νυχτερινό κέντρο της περιοχής, ενώ η τελευταία επικοινωνία που είχαν με οικείους τους ήταν μεταξύ 12:30 και 01:30 τα ξημερώματα της Τρίτης. 
Το άγριο έγκλημα δεν αποκλείεται να σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών.
Τα δυο νέα παιδιά είχαν μεγάλη αγάπη για τον αθλητισμό, ενώ συμμετείχαν σε διαγωνισμούς μπόντι μπίλντινγκ. 
Ο 25χρονος Κωνσταντίνος Σγούρος είχε βγει 2ος στην κατηγορία των Juniors στο Κύπελλο «Μr. Οδύσσεια» 2011 της WABBA-ΠΕΣΔ και εργαζόταν ως σύμβουλος διατροφής.
Μαφιόζικη εκτέλεση - Νεκροί από σφαίρες οι δύο νεαροί φίλοι στην Μάνη(φωτογραφίες) Ο Γιάννης Κομμάτης, σύμφωνα με το protothema.gr, ήταν Επαγγελματίας Οπλίτης με το βαθμό του δεκανέα και βρισκόταν σε άδεια. Ο Κομμάτης υπηρετούσε σε ευαίσθητη μονάδα σε νησί, αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για την εξιχνίαση υπόθεσης ανθρωποκτονίας δύο (2) ημεδαπών, ηλικίας 25 και 26 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι χθες (19.8.2014) το απόγευμα, βρέθηκαν νεκροί, σε απόκρημνο σημείο αγροτικής περιοχής στον Κάμπο του Δήμου Δυτικής Μάνης Μεσσηνίας, φέροντας τραύματα από κυνηγετικό όπλο.
Μαφιόζικη εκτέλεση - Νεκροί από σφαίρες οι δύο νεαροί φίλοι στην Μάνη(φωτογραφίες) Στο σημείο μετέβη Ιατροδικαστής, καθώς και αρμόδια συνεργεία της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών και του Γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών Μεσσηνίας, για την αυτοψία και εξερεύνηση του χώρου.
Σημειώνεται ότι για τα δύο νεαρά άτομα, είχε δηλωθεί η εξαφάνισή τους χθες το μεσημέρι, στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.
Την προανάκριση και τις αστυνομικές έρευνες, τις οποίες συνδράμει η Υποδιεύθυνση Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής & Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής, διεξάγει η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου