31.8.14

ΙΠΠΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ - ‘’80 Χρόνια Παράδοσης και Ιστορίας στην Ανδραβιδα‘’

20-21 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθούν οι φετινές εκδηλώσεις για την 80η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας
Φέτος που η Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας συμπληρώνει 80 χρόνια ζωής οι διοργανωτές ετοιμάζουν όμορφα ‘’πράγματα’’ για να τιμήσουν την συμπλήρωση των 80 ετών ζωής μιας μοναδικής για τα Ευρωπαϊκά δεδομένα έκθεσης.
Oι έγγραφες θα πραγματοποιηθούν  την εβδομάδα 15-19 Σεπτεμβρίου ενώ το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου τα αλόγα θα περάσουν εμπρός από την  ελλανόδικο επιτροπή για να διαγωνισθούν.  
Την Κυριακή  παρουσία πλήθος κόσμου και επίσημων θα γίνει η απονομή των βραβείων.
Όπως κάθε χρόνο το Σάββατο το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί ένα μοναδικό σόου με άλογα, το σκηνικό μοναδικό για τα Ελληνικά δεδομένα, χορευτές,  μουσική, φωτιές και πανέμορφα αλόγα από όλη την Ελλάδα.
Την Κυριακή το βραδύ δόθηκε στην δημοσιότητα  από τον σύλλογο ‘’Κένταυροι’’Ανδραβίδας η φετινή αφίσα για τα 80 χρόνια της έκθεσης η αφίσα κάνει αναφορά την ιστορία της πόλης με φόντο την Ελληνική σημαία σε κλίση και τον ναό της Αγίας Σοφίας σήμα κατατεθέν της πόλης.
Με σύνθημα ‘’80 Χρόνια Παράδοσης και Ιστορίας στην Ανδραβιδα‘’ καλούνται όλοι οι ιπποπαραγωγοί και οι εκτροφείς αλόγων από όλη την Ελλάδα να συμμετάσχουν σε αυτό το μοναδικό γεγονός,
80 χρόνια Ιππική Έκθεση Ανδραβίδας στην πόλη που εδώ και χιλιάδες χρόνια τιμά το άλογο και τον αναβάτη του.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου