14.8.14

Στο τοπ 5 του Sex.com να σου και οι Ελληνες πρώτη μούρη...

Οταν πριν από κάμποσο καιρό βγήκε μια έρευνα από σοβαρό ινστιτούτο που αποκάλυπτε ότι όσοι βλέπουν πολλές τσόντες έχουν μια τάση για να κερατώνουν, οι Ελληνίδες ίσως να μην έδωσαν και μεγάλη βάση σε αυτά τα νέα...
 Συγκεκριμένα η έρευνα έλεγε ότι οι άπιστοι βλέπουν τρεις φορές περισσότερο πορνό από αυτό που βλέπουν οι άντρες που δεν κάνουν αταξίες.
Οι επιστήμονες πάνω-κάτω υποστήριζαν πως όσοι είναι «κολλημένοι» με τις τσόντες εκτός του ότι «ανάβουν» όταν τις βλέπουν, όπως είναι φυσικό, επηρεάζονται αρκετά όταν η τάδε πορνοστάρ μόλις δει ηλεκτρολόγο του λέει να της αλλάξει τα φώτα και αρχίζουν να «ψάχνονται» μπας και πετύχουν και αυτοί καμιά γυναίκα χωρίς αναστολές.
Με αφορμή λοιπόν αυτήν την είδηση μια τύπισσα που γράφει για το Sex.com σκέφτηκε να ρίξει μια ματιά στα στατιστικά της ιστοσελίδας, ώστε να ανακαλύψει από ποιες χώρες έχουν τις περισσότερες επισκέψεις. Απώτερος σκοπός της βέβαια ήταν να βγάλει στη φόρα ποιοι άντρες ρίχνουν το περισσότερο κέρατο.

Και τι βρήκε; Μέσα στο τοπ 5 του Sex.com να σου και οι Ελληνες πρώτη μούρη...
Φυσικά δεν κάνει εντύπωση ότι πρώτοι σε επισκεψιμότητα βγήκαν οι Αμερικάνοι, άλλωστε το site είναι αμερικάνικο, αλλά από όλον τον υπόλοιπο κόσμο να βρίσκονται στην πέμπτη θέση οι Ελληνες, αυτό κάτι λέει...


Το τοπ 10 των χρηστών του Sex.com

1. Αμερικανοί
2. Γερμανοί
3. Ιταλοί
4. Αγγλοι
5. Ελληνες
6. Ισραηλινοί
7. Αυστραλοί
8. Γάλλοι
9. Ιρλανδοί
10. Ισπανοί

Αν λοιπόν η έρευνα που είχε γίνει για τις τσόντες και το κέρατο έχει βάση, τότε φαίνεται πως το πορνό βλάπτει σοβαρά το κούτελο των Ελληνίδων.

 Επιπλέον η λύση δεν είναι να «κόψουν» στους άντρες τους το ίντερνετ, αφού μέχρι πριν από λίγο διάστημα αυτό που πουλούσε περισσότερο στα ελληνικά sexshop ήταν οι πορνοταινίες – παρά το γεγονός μάλιστα ότι από το ίντερνετ μπορούσαν να κατεβάσουν οποιαδήποτε XXX ταινία τσάμπα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου