20.8.14

ΣΟΚ - Δύο 19χρονοι οι δράστες του διπλού φονικού στη Μάνη

Σε οικονομικές διαφορές που προέκυψαν από διακίνηση αναβολικών ουσιών φαίνεται πως αποδίδεται το διπλό φονικό με θύματα έναν 25χρονο και έναν 26χρονο στη Μάνη, με βάση τα στοιχεία που συνέλεξε η αστυνομία από τις ανακρίσεις υπόπτων που προσήχθησαν για να καταθέσουν σχετικά με την υπόθεση.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, δράστες φέρονται να είναι δύο 19χρονοι, εκ των οποίων ο ένας συνελήφθη και ο άλλος αναζητείται. 
Ο συλληφθείς νεαρός κατά τη διάρκεια της ανάκρισης ομολόγησε την πράξη του, κατονομάζοντας και το δεύτερο δράστη.

Οι αστυνομικοί κατέληξαν σε αυτούς από μια σειρά προσαγωγών που έκαναν από τις πρώτες πρωινές ώρες, καθώς οι απαντήσεις που έδιναν στις ερωτήσεις τους δεν ήταν πειστικές και τα άλλοθι που προέβαλαν σαθρά.

 Τελικά, ομολόγησαν τη διπλή δολοφονία που φέρεται να είχε ως κίνητρο τις διαφορές σχετικά με την διακίνηση απαγορευμένων αναβολικών ουσιών ή ναρκωτικών, κάτι που δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμη. 

Το ερώτημα που πρέπει να απαντηθεί είναι αν και το δεύτερο θύμα, ο στρατιωτικός Γιάννης Κομμάτης, είχε εμπλοκή στις υποθέσεις που ερευνώνται ή βρήκε το θάνατο επειδή ήταν μαζί με το φίλο του τη λάθος στιγμή!

Όσο για το κίνητρο των δραστών, φαίνεται πως ήταν η αθέτηση μίας παραγγελίας αναβολικών ουσιών, όπως προέκυψε μετά από μαρτυρίες ατόμων που γνώριζαν τα θύματα, με το ποσό για το οποίο έφτασαν στο σημείο να κάνουν φόνο να μην έχει γίνει γνωστό.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 19χρονος υπέδειξε το σημείο όπου οι δύο νεαροί έκρυψαν τη μηχανή στην οποία επέβαιναν τα δύο θύματα όταν τους επιτέθηκαν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου