20.7.14

Στην εταιρεία ΜΕΓΑ το βραβείο «Life Achievement Award» για το 2014

Ο κ. Βιτουλαδίτης, παραλαμβάνοντας το βραβείο αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία της ΜΕΓΑ από το ξεκίνημά της και μέχρι σήμερα.
Ανακοινώθηκαν οι νικητές των «σελφ σέρβις Εxcellence Αwards 2014» του περιοδικού σελφ σέρβις της Boussias Communications, με βράβευση εξαιρετικών πρακτικών των επιχειρήσεων, με παρουσία στην ειδική τελετή εκπρόσωποι  των σημαντικότερων επιχειρήσεων σούπερ μάρκετ και προϊόντων ευρείας κατανάλωσης.

Το Τιμητικό Βραβείο Συνεισφοράς «Life Achievement Award» από την πλευρά της βιομηχανίας, για το 2014, έλαβε ο διευθύνων σύμβουλος της  ελληνικής εταιρείας παραγωγής προϊόντων προσωπικής φροντίδας, ΜΕΓΑ Α.Ε, κ. Κωνσταντίνος Βιτουλαδίτης.

Η σημαντική διάκριση «Life Achievement Award» δόθηκε σε αναγνώριση της σημαντικής συμβολής του Έλληνα Επιχειρηματία στην ανάπτυξη του κλάδου,  της προσφοράς του τόσο στην ελληνική παραγωγή καινοτόμων προϊόντων όσο και στη βιώσιμη και ανταγωνιστική ελληνική επιχειρηματικότητα, αλλά και των άψογων σχέσεων συνεργασίας με τις λιανεμπορικές επιχειρήσεις.


Ο κ. Βιτουλαδίτης, παραλαμβάνοντας το βραβείο, αφού ευχαρίστησε τους διοργανωτές, αναφέρθηκε στην επιτυχημένη πορεία της ΜΕΓΑ από το ξεκίνημά της και μέχρι σήμερα, ενώ τόνισε ιδιαίτερα την εξωστρέφεια της εταιρίας και τη σημαντική εξαγωγική της δραστηριότητα σε πάνω από 30 χώρες, υπογραμμίζοντας την προσήλωσή του στην υποστήριξη της ελληνικής οικονομίας.

Η ΜΕΓΑ Α.Ε. αποτελεί σήμερα μια από τις μεγαλύτερες και πλέον εξελιγμένες βιομηχανίες προϊόντων προσωπικής υγιεινής στην Ευρώπη.  Διαθέτει σειρά γνωστών προϊόντων υγιεινής, τα οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλή μεταξύ των καταναλωτών, ενώ έχει και σημαντική εξαγωγική δραστηριότητα, με παρουσία σε τέσσερις ηπείρους.

Σημειώνεται ότι η εταιρεία έχει  πιστοποιηθεί σύμφωνα με το  Περιβαλλοντολογικό Σύστημα ISO 14001 και  το Σύστημα Υγείας & Ασφάλειας OHSAS 18001. Επιπλέον, έχει αξιολογηθεί  και βραβευτεί από την ICAP Group ως μια από τις «Strongest Companies in Greece» και από την StatBank ως μια από τις «Υγιέστερα Αναπτυσσόμενες Επιχειρήσεις στην Ελλάδα – Diamonds 2011, 2012, 2013, 2014». Πρόσφατα διακρίθηκε ως μια από τις 100 καλύτερες επιχειρήσεις της Ευρώπης στα “European Business Awards 2012-2013”.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου