23.7.14

ΤΡΑΓΩΔΙΑ ! Αδελφές οι δύο νεκρές στο πολύνεκρο τροχαίο της Μαγνησίας

Τραγικό θάνατο βρήκαν τρεις νέοι στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας τα ξημερώματα, όταν το όχημα στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με νταλίκα.
Το δυστύχημα συνέβη στο 36ο χλμ. της παλιάς ΕΟ Λάρισας-Βόλου στο ύψος του Στεφανοβίκειου, κάτοικοι του οποίου ήταν οι τρεις άτυχοι νέοι. 
Νεκροί μετά την σφοδρή σύγκρουση ανασύρθηκαν ο 20χρονος οδηγός του ΙΧΕ καθώς και οι δύο συνεπιβαίνουσες, 21 και 18 ετών, οι οποίες ήταν αδελφές.
Όπως έγινε γνωστό, το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τρεις νέοι, συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με νταλίκα. Το αυτοκίνητο είχε κατεύθυνση προς τη Λάρισα  ενώ η νταλίκα με οδηγό έναν 22χρονο από τον Πύργο Ηλείας, είχε κατεύθυνση προς το Βόλο.
Το δυστύχημα έφερε για μία ακόμη φορά στην επιφάνεια το χρονίζον πρόβλημα που υπάρχει με την παλιά εθνική οδό Βόλου-Λάρισας, η κυκλοφορία επί της οποίας είναι εξαιρετικά επιβαρυμένη από τη διέλευση πολλών οχημάτων που την επιλέγουν προκειμένου να αποφύγουν να πληρώσουν τα διόδια επί της ΠΑΘΕ.
Το θέμα επισήμανε σήμερα σε δηλώσεις του και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο οποίος υπογράμμισε ότι η παλιά εθνική οδός Βόλου-Λάρισας ανήκει στην δικαιοδοσία του υπουργείου Μεταφορών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου